صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۵۸۳۲
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۶

طبق اعلام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در طول یک ماه مبارک رمضان سه هزار و ۲۲۹ بازدید بهداشتی از مساجد و اماکن متبرکه با تاکید بر فاصله‌گذاری، بهداشت فردی و عمومی در برگزاری مراسم در استان فارس انجام شد.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عباس رضاییان‌زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز امروز، 19 اردیبهشت از انجام بیش از ۲۷ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در راستای حفظ سلامت روزه‌داران و هم‌استانی‌ها در ماه مبارک رمضان، برنامه کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به همت واحد سلامت محیط دانشگاه عوم پزشکی شیراز انجام شد.

وی ادامه داد: این طرح با هدف تشدید کنترل، نظارت و بازرسی مستمر از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی‌ها و رستوران‌ها، کبابی‌ها، قنادی‌ها و نانوایی‌ها در قالب تیم‌های بازرسی در ساعات اداری و غیر اداری و ایام تعطیل از ابتدای ماه رمضان انجام شد.

رضائیان‌زاده اظهار کرد: در این مدت از سه هزار و ۶۲۰ واحد شیرینی فروشی، قنادی، عرضه آش و حلیم و محل‌های تهیه و فروش زولبیا و بامیه همچنین ۲۴ هزار و ۱۴۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید شد.

وی ادامه داد: در ایام ماه مبارک رمضان، ۱۹ هزار و ۱۷۰ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی شامل تست روغن، دما، پی اچ، یدسنجی، شوری سنجی و ارزیابی بار آلودگی سطوح در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با تلاش بازرسان بهداشت محیط انجام شد.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در همین مدت سه هزار و ۲۲۹ بازدید بهداشتی از مساجد و اماکن متبرکه با تاکید بر فاصله‌گذاری، بهداشت فردی و عمومی در برگزاری مراسم انجام شد.

رضائیان‌زاده گفت: در بازرسی‌های ماه رمضان امسال، ۸۴ مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و امکنه عمومی متخلف تعطیل یک هزار و ۱۲۱ مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی یادآور شد: در راستای حفظ سلامت روزه‌داران، دو هزار و ۱۸۸ مورد نمونه‌برداری از آب آشامیدنی، ۳۶ هزار و ۳۴۳ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و دو هزار و ۴۹۷ مورد بازدید مشترک به همراه نمایندگان سایر ارگان‌ها انجام شد و ۱۹ هزار و ۶۱۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف نیز معدوم شده است.

انتهای پیام