صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۶۲۵۵
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۹

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از تکمیل 85 درصد ظرفیت کاروا‌ن‌های حج سال جاری خبر داد.

اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه ثبت‌نام متقاضیان اعزام به حج تمتع از میان افرادی که سال 99 برای اعزام به حج ثبت‌نام کرده و وجه اعلامی را واریز کرده بودند، ادامه دارد، گفت: تاکنون 85 درصد ظرفیت کاروان‌ها در کل کشور کامل شده است.

وی از متقاضیانی که شرایط اعزام به حج امسال را دارند یعنی افرادی که سال 99 ثبت‌نام کرده و وجه اعزام به حج را واریز کرده‌اند، زیر 65 سال سن دارند و دو دز واکسن مورد تأیید عربستان را تزریق کرده‌اند، دعوت کرد با مراجعه به سامانه رزرو به نشانی tamatoreserve.haj.ir ثبت‌نام کنند.

در موسم حج تمتع امسال ۳۹ هزار و ۶۴۰ نفر از زائران ایرانی و کارگزاران حج به سرزمین وحی مشرف می‌شوند و اولین پرواز زائران به مقصد سرزمین وحی ۲۳ خرداد ماه انجام خواهدشد.

انتهای پیام