صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۶۵۶۵
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۶

فرماندار قزوین فیلم منتشر شده توسط رسانه ضدانقلاب با موضوع غارت یک فروشگاه در قزوین را تکذیب کرد و گفت: هجوم مردم قزوین به یکی از فروشگاه‌های قزوین به دلیل گرانی کالاهای اساسی، کذب محض است‌ و تاکنون در توزیع کالاهایی اساسی مشکلی نداشتیم.

به گزارش ایکنا از قزوین، عباس کاظمی، فرماندار قزوین، با اشاره به انتشار کلیپ جعلی در خصوص غارت در یکی از فروشگاه‌های قزوین به دلیل گرانی، تصریح کرد: هجوم مردم قزوین به فروشگاه‌ها کذب محض است، صبح امروز پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ شاهد شلوغی در برخی از فروشگاه‌های سطح شهر بودیم اما حادثه‌ای که در این کلیپ نشان داده شده در هیچ نقطه از شهر قزوین اتفاق نیفتاده است.

وی افزود: تا ساعت ۱۴ بعدازظهر امروز ۲۲ اردیبهشت در برخی از نقاط مردم قزوین برای تهیه کالاهای اساسی صف تشکیل داده بودند که این صف نیز به مرور کم شد، روز گذشته نیز چنین اتفاقی در قزوین رخ نداده است.

فرماندار قزوین تصریح کرد: همانطور که در کلیپ مشاهده می‌شود افراد داخل فروشگاه لباس زمستانی بر تن دارد و این امر گواه این است که رسانه‌های معاند کلیپ دروغین را به منظور مشتنج کردن فضا منتشر کردند.

وی بیان کرد: روز گذشته و امروز در توزیع کالاهای اساسی با مشکل روبه‌رو نبودیم، در حال حاضر علی‌رغم مشکلات موجود در بخش توزیع کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد و امیدواریم در روزهای آتی وضعیت به حالت عادی برگردد و عرضه این کالاها با قیمت جدید با روند عادی صورت بگیرد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام