صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۶۹۶۷
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۴

همایش چهار روزه جهاد تبیین با تکیه بر تشریح ظرفیت‌های بومی و دستاوردهای علمی ـ پژوهشی از امروز آغاز شده و تا 27 اردیبهشت‌ماه جاری در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه دارد.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، همایش چهار روزه جهاد تبیین با تکیه بر تشریح ظرفیت‌های بومی و دستاوردهای علمی ـ پژوهشی از امروز آغاز شده و تا 27 اردیبهشت‌ماه جاری در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه دارد.

در راستای تحقق جهاد تبیین، دانشگاه سیستان و بلوچستان، استانداری و قرارگاه منطقه‌ای قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران با همکاری هم تلاش دارند ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای و دستاوردهای علمی و پژوهشی را در قالب سه همایش کارآفرینی روستایی، شرکت‌های دانش بنیان، الگوی کشت و فضای سبز، همایش الگوی مهارت آموزی، کارآفرینی و نوآوری اجتماعی تشریح کنند.

اقتصاد مردمی، نوآوری اجتماعی، الگوی کشت و فضای سبز شهری، ترویج فرهنگ دهستان خلاق، کارآفرینی روستایی و روستاهای هوشمند، محصولات دانش‌بنیان و قابلیت تجاری‌سازی، توسعه صنعت گردشگری، توسعه الگوی مهارت‌آموزی و کارآفرینی از محورهای این برنامه است.

این همایش چهار روزه است که در روز نخست علاوه بر سخنرانی مسئولان از جمله فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان، دهیاران و کارآفرینان به تبیین اقدامات خود در این راستا پرداخته و تجربه‌های موفق خود را منتقل کردند.

در روز دوم اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها پروژه و کارهای پژوهشی موفق خود را تشریح خواهند کرد.

در روز سوم نیز تعداد دیگری از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های داخل و خارج کشور به ویژه استرالیا به تشریح فعالیت‌ها و کارهای پژوهشی خود در زمینه آب، صنعت و انرژی‌های تجدید پذیر می‌پردازند.

روز 27 اردیبهشت‌ماه اختتامیه همایش جهاد تبیین و جمع‌بندی دستاوردهای آن خواهد بود که به عنوان یک تجربه در اختیار نهادهای علمی و اقتصادی قرار می‌گیرد.

نمایشگاه تخصصی و دستاوردهای بومی منطقه جنوب شرق نیز از 24 تا 27 اردیبهشت در دانشگاه سیستان و بلوچستان در معرض بازدید عموم قرار دارد.

انتهای پیام