صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۷۴۴۶
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱

نماینده ولی‌فقیه در کردستان گفت: انتظار می‌رود بنیاد علوی همانند سروآباد نیز به مناطق شرق استان که با مشکلات زیادی مواجه‌اند، توجه و ورود کند.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام‌ و‌المسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در کردستان، امروز، 26 اردیبهشت‌ماه در دیدار با مدیران بانک سینا غرب کشور و استان کردستان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه استان برگزار شد، ضمن خیر مقدم به مهمانان اظهار کرد: بانک سینا در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به جوانان جویای اشتغال و کارآفرینان و اهدای جهیزیه به زوج‌های جوان کردستانی بیشتر از گذشته کمک و همکاری کند.

وی با بیان اینکه آمار قشر آسیب‌پذیر در کردستان نسبت به استان‌های دیگر کشور بالاست، افزود: علی‌رغم اینکه مردم این استان با مشکلات معیتشی مواجه و برخی از اقلام در پی اجرای طرح هدفممدی یارانه‌ها در بازار نیست، اما اوضاع آرام و هیچ مشکلی در کردستان نیست.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه بانک سینا و بنیاد علوی در راستای کمک به اجرای وظایف و مأموریت بنیاد علوی مبنی بر پیاده‌سازی الگوی آبادانی و پیشرفت در جهت تأمین مالی طرح‌های مناطق هدف، تفاهم‌نامه همکاری دارند، بیان کرد: انتظار می‌رود بنیاد علوی همانند سروآباد نیز به مناطق شرق استان که با مشکلات زیادی مواجه‌اند، توجه و ورود کند.

وی با ذکر اینکه مناطق حاشیه‌نشین در سطح استان به ویژه سنندج زیاد است، افزود: روستاهای کم برخوردار اطراف مرکز کردستان با مشکلات زیادی مواجه و در حال تبدیل شدن به نواحی منفصل شهری هستند، لذا انتظار می‌رود که رفع مشکلات ساکنان این روستاها در دستور کار و جزو برنامه‌های بنیاد قرار گیرد.

پورذهبی با تأکید بر اینکه بنیاد علوی و گروه‌های جهادی ورودشان را به استان با توجه به وضعیت منطقه بیشتر کنند، بیان کرد: کردستان را نباید به دلیل وجود نقاط مرزی، تنوع جمعیتی، مساجد و مبلغان فراوان، وضعیت زیرساخت‌ها، مشکلات روستانشینان، 150هزار نفر بیکار، تحت پوشش بودن 168 هزار نفر زیر نظر کمیته انداد و 68 هزار تحت حمایت بهزیستی همانند دیگر استان‌های کشور به یک چشم دید بلکه باید توجهات بیشتر شود.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود نساجی کردستان مجدداً احیا شود، افزود: 300 نفر نیروی این کارخانه در حال حاضر بیکار و زمینش به مزایده گذاشته شده است، که به زودی این مشکلات را از رئیس بنیاد مستضعفان پیگیری خواهم کرد.

انتهای پیام