حجتالاسلام مدهنی، معاون اجتماعی قرارگاه صاحبالامر(عج) نیز در این دیدار با اشاره به نقش مساجد به عنوان یک پایگاه مردمی از گذشته تاکنون، گفت: بهترین مکان برای انجام فعالیتهای مطالبهگری مساجد سطح شهر و روستاست.
در این دیدار محمد اکبریانفیضی، دبیر مجمع مطالبهگران استان لرستان در خصوص فعالیتهای مجمع مطالبهگران استان لرستان و روشهای صحیح مطالبهگری مطالبی بیان کرد و افزود: مطالبهگری باید با حوصله و صبر انقلابی، اخلاقمدارانه و به دور از اهانت و هتک حرمت باشد.
ناصر ناصری، دبیر مجمع مطالبهگران دلفان نیز گفت: باید تلاش کنیم فرهنگ عدالتخواهی، مطالبهگری و نظارت بر عملکرد مسئولان در دلفان گسترش پیدا کند.
زهرا جلالوند، دبیر بانوان مجمع مطالبهگران شهرستان دلفان نیز گفت: مطالبهگری نباید در جهت منافع حزبی و گروهی باشد و اقدامات مطالبهگران باید در زندگی شهروندان اثرگذار باشد.
همچنین هر کدام از اعضای مجمع مطالبهگران شهرستان دلفان به بیان دیدگاههای خود در خصوص مشکلات و ظرفیتهای شهرستان دلفان پرداختند.
انتهای پیام