صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۸۱۸۵
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳

رئیس کل دادگستری گلستان از بخشش یک محکوم به قصاص در مینودشت پس از ۱۳ سال حبس خبر داد.

به گزارش ایکنا از گلستان، حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری گلستان امروز ۲۹ اردیبهشت در جمع خبرنگاران از بخشش یک محکوم به قصاص در مینودشت پس از ۱۳ سال حبس خبر داد.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: این فرد که در آستانه اعدام قرار داشت سال ۱۳۸۸ در پی اختلاف شخصی سبب مرگ یک نفر شد که پس از تشکیل و رسیدگی پرونده به درخواست اولیای دم حکم قصاص وی صادر شد.

آسیابی افزود: در این سال‌ها اولیای دم برای اجرای حکم مراجعه نکردند، اما از سال گذشته به درخواست آنان حکم قصاص در نوبت اجرا قرار گرفت.

وی ادامه داد: با تلاش و پیگیری دادستان مینودشت و اعضای شورای حل اختلاف این شهرستان و پس از بار‌ها نشست و رایزنی اولیای دم بزرگوارانه از حق شرعی و قانونی خود گذشتند و از اجرای حکم قصاص منصرف شدند.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: این فرد چهارمین محکوم به قصاص در استان است که از ابتدای سال تا کنون با گذشت اولیای دم بخشیده شد.

انتهای پیام