صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۸۲۶۹
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۴
فاضل نظری:

فاضل نظری گفت: آن چیزی که شما به آن «حکمت» می‌گویید، شاید همان چیزی است که من به آن «معنا» می‌گویم؛ شعر هیچ‌گاه از معنا خالی نبوده و نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار ایکنا، فاضل نظری، شاعر غزل‌سرا و مدیر سابق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بعداز ظهر پنجشنبه 29 اردیبهشت‌ماه برای دومین بار در غرفه انتشارات سوره‌ مهر در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب برای جشن امضای مجموعه شعر جدید خود با عنوان «وجود» حاضر شد.

حضور این شاعر غزل‌سرا مانند همه دوره‌های گذشته صف بزرگی در انتهای راهرو منتهی به غرفه انتشارات سوره مهر پدید آورد و مدتی مسیر رفت و آمد بازدیدکنندگان دیگر را مسدود کرد، که برای حل این مسئله، صف را به راهروی منتهی به نیم‌طبقه اول شبستان راهنمایی کردند.

حضور فاضل نظری در جمع طرفداران غزل او و امضای کتاب‌های خریداری شده توسط آن‌ها، بیش از 4 ساعت به‌طول انجامید که به‌نوعی رکورد زمان جشن امضا این دوره از نمایشگاه را شکست.

فاضل نظری در حاشیه این رویداد به خبرنگار ایکنا گفت: من سالی یک بار توفیق پیدا می‌کنم که به نمایشگاه کتاب بیایم و بیشتر از بازدید نمایشگاه شرمنده محبت مردم می‌شوم.

وی ادامه داد: در این فرصت شتابزده که گاهی واقعا فرصت یک گفت‌وگوی کوتاه و یک سلام و علیک مختصر هم با دوستانی که محبت دارند و منتظر می‌مانند، پیش نمی‌آید، من بیشتر شرمنده و خجالت‌زده می‌شوم و بعد هم خدا را شکر می‌کنم که در روزگاری زندگی می‌کنم که این همه جوان علاقه‌مند به شعر وجود دارد؛ حالا نه شعر این بنده کمترین که شایستگی و لیاقت خواندن هم ندارد. اما خیلی از جوانان ما شعر‌های دیگر شاعران را می‌خوانند از این منظر که نگاه می‌کنم، می‌بینم که چه نعمت بزرگی است و باید خدا را برای آن شکر گفت.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود در واکنش به این فرضیه که برخی اهالی فن شعر جدید فارسی خالی را از حکمت می‌دانند و معتقدند در نبود حکمت، جنبه زیبایی و لذت‌بخشی شعر برای آن کافی است، عنوان کرد: آن چیزی که شما به آن «حکمت» می‌گویید، شاید همان چیزی است که من به آن «معنا» می‌گویم و شعر هیچ‌گاه از معنا خالی نبوده و نخواهد بود.

نظری در ادامه گفت: حال هر کسی یک رأی و نظری در این زمینه دارد و همه آرا هم محترمند. من احساس می‌کنم اصلا نمی‌توان کنار ایستاد و  یک تعبیر دقیق از یک وضعیت ارائه داد. آنقدر تنوع و تکثر هست که زبان ارزیابی امروز نیست. هرکسی هم امروز ارزیابی می‌کند، یک ارزیابی شتابزده کرده است.

انتهای پیام