صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۸۴۶۹
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱

دادستان قزوین گفت: امروز اگر به زندان نگاه کنیم کمتر شاهد حضور افراد تحصیل‌کرده هستیم و اگر سطح جرائم و زندانیان مورد بررسی و موشکافی قرار گیرد، خروج از مدرسه و مسیر آموزش یکی از زمینه‌های آن است.

به گزارش ایکنا از قزوین، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، محمد قاسمی، دادستان قزوین، در جمع معلمان گفت: بی تردید هرکس در هر جایگاه و مسئولیتی که قرار دارد، نتیجه و حاصل زحمات و تلاش‌های معلمان و کادر آموزش بوده و قطعاً تعالی نظام نیز در گرو آموزش صحیح در مدارس است.

وی افزود: آموزش و پرورش و به تبع آن مدارس به عنوان یک نهاد فرهنگی و انسان‌ساز نقش بسیار مهم و اساسی در سرنوشت و آینده کشور دارد و وظیفه سنگین تربیت نیروی انسانی متناسب با اهداف نظام بر عهده این سازمان است.

دادستان قزوین بیان کرد: طرح حضور مسئولان در مدرسه به همت بسیج ادارات در استان در حال اجرا است و هرچقدر این ارتباط گسترش یابد و تبادل نظر صورت گیرد، قطعاً مسئولان با چالش‌های مدرسه آشنا خواهند شد و با برقراری یک ارتباط دوسویه می‌توان در راستای کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی که امروزه دانش‌آموزان را تهدید می‌کند، گام‌های مؤثر برداشت.

وی با بیان اینکه هیچکس از آسیب‌های اجتماعی مصون نیست، اظهار کرد: نوجوانان و جوانان به دلیل هیجانات این سنین شدیداً در معرض آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی قرار دارند و در واقع قشر آسیب‌پذیر جامعه محسوب می‌شوند. لذا نقش مدارس و معلمان در آگاه‌سازی دانش‌آموزان از تهدیدات اجتماعی بسیار اساسی است و نباید در کلاس‌های آموزش صرفاً به مباحث درسی بسنده کرده و معلمان باید در این خصوص نیز نقش و مسئولیت اجتماعی خود را ایفا کنند.

قاسمی یادآور شد: طی چند سال اخیر ارتباط دستگاه قضایی با مدارس با اجرای برنامه‌های مختلفی همچون طرح نماد و قاضی مدرسه گسترش یافته و قطعاً این ارتباط در سال‌های آینده نیز در دستور کار قرار دارد و هرچقدر فرصت حضور همکاران قضایی در مدارس فراهم شود، یقیناً در آگاه سازی از مسائل حقوقی و اجتماعی اثرگذار است و باید همه تلاش کنند تا فضای مدرسه از آسیب‌های اجتماعی مصون بماند.

وی در ادامه تأکید کرد: امروزه نوجوانان و جوانان در کانون آسیب‌های اجتماعی قرار دارند و هر یک از ما به عنوان عضوی از جامعه موظفیم که به استقبال افراد در معرض خطر و بزه دیده برویم و بتوانیم با اقدامات مراقبتی دستگیر آن‌ها باشیم، در غیر این صورت باید شاهد سرایت آسیب‌ها به افراد دیگر باشیم.

این مسئول تصریح کرد: امروز اگر به زندان نگاه کنیم کمتر شاهد حضور افراد تحصیل‌کرده هستیم و اگر سطح جرائم و زندانیان مورد بررسی و موشکافی قرار گیرد، خروج از مدرسه و مسیر آموزش یکی از زمینه‌های آن است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر در لغت آموزش و پروش در مدارس به معنای واقعی محقق شود، آینده فرد و اجتماع تأمین خواهد شد و می‌تواند فرد را به عنوان یک عنصر مطلوب برای جامعه تربیت کند و باید همه تلاش‌ها به این امر معطوف شود، که بستر ارتکاب جرائم کاهش یابد و مدرسه با ارتباط مستمر با نهاد خانواده می‌تواند در این خصوص ایفای نقش کند و قطعاً دستگاه قضایی نیز در این خصوص تمامی تلاش خود را در راستای پیشگیری از وقوع جرم به کار خواهد گرفت و آماده همکاری با مدارس است.

انتهای پیام