وی افزود: در این زمینه لازم است ابتدا ظرفیتها و خطرات را احصا کرده و سپس با استفاده از نظرات متخصصان جنگ نرم و سواد رسانهای، برنامههای عملیاتی تدوین شود.
سرپرست ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان اضافه کرد: خوشبختانه با تکیه بر پشتوانههای قرآنی، سنت و اجماع و عقل مذهبی اقدامات بسیار خوبی در حوزه تئوری، پژوهشی و علمی فضای مجازی صورت پذیرفته، اما حلقه مفقوده مدیریت فضای مجازی در حوزه اجرا و عملیات است.
احمدی با بیان اینکه برای وحدترویه در خصوص ساماندهی فضای مجازی باید بسیار فراتر از مناسبات اداری و با نگاه جهادی و حرکت انقلابی پیش برویم، ادامه داد: با توجه به اینکه تأثیرات فضای مجازی بر زندگی افراد بسیار بیشتر از فضای حقیقی است، یکی از مهمترین راهکارهایی که میتواند در این زمینه مؤثر باشد، ایجاد مرکز تخصصی رصد، پایش و تولید محتوای فضای مجازی در ساختار دستگاههای دولتی است که در آینده نزدیک این مرکز را در ساختار ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان راهاندازی خواهیم کرد.
احمدی در پایان گفت: جلسات کارگروه را نسبت به گذشته با برنامهریزی دقیقتری برگزار میکنیم تا بتوانیم در حوزه تولید محتوا پاسخگوی نیازهای امروز جامعه باشیم.
انتهای پیام