صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۹۸۷۰
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۵

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: انتظاری که از نخبگان علمی داریم و موضوع مهمی است این است که در گام نخست به شناخت موانع ترویج این فرهنگ و دوم برای شناسایی ابزار و راهکارهای رفع موانع بنا به متقضیات زمان تلاش کنند.

به گزارش ایکنا از فارس، اسماعیل محبی‌پور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس امروز، 5 خردادماه در نخستین همایش ملی «ترویج فرهنگ و ایثار شهادت» که در شیراز برگزار شد، گفت: فرهنگ ایثار و شهادت در زمره عالی‌ترین مفاهیم الهی و نتیجه والاترین ارزش‌هایی است که یک انسان متعهد می‌تواند به آن مقام برسد.

وی افزود: ایثار و شهادت یک پدیده دینی و اجتماعی است اما ارزش‌ها اموری هستند که مورد پذیرش همگانی بوده و مطلوبیت دارند و به نوعی اولویت‌های افراد را مشخص می‌کنند و برای رفتار آن‌ها راهکار ارائه می‌کنند لذا اشخاص برای صیانت از ارزش‌ها مبارزه می‌کنند و برای حفظ آن از بذل جان و مال خود دریغ نمی‌ورزند.

محبی‌پور با ذکر این نکته که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بدون ایدئولوژی مشروعیت‌بخش امکان‌پذیر نیست، گفت: انتظاری که از نخبگان علمی داریم و موضوع مهمی است این است که در گام نخست به شناخت موانع ترویج این فرهنگ و دوم برای شناسایی ابزار و راهکارهای رفع موانع بنا به متقضیات زمان تلاش کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس اظهار کرد: دو سئوال مهم است که باید در این همایش به جواب آن برسیم؛ نخست اینکه آیا واقعا فرهنگ ایثار و شهادت مهم است یا خیر؛ این جواب باید مورد پسند و اقناع‌کننده کل جامعه اعم از عوام و خواص باشد و همه اقشار و گرایش‌ها را در بگیرد.

وی ادامه داد: سئوال دوم این است که اگر این فرهنگ مهم است چه باید کرد و برای این بخش هم باید جوابی کاربردی و اقناع‌کننده داشته باشیم و امیدواریم در این همایش این جواب‌ها به نحو صحیح دسته‌بندی و ارائه شده و دستگاه‌های اجرایی بتوانند از دستاورد این همایش نهایت بهره‌برداری داشته باشند.

انتهای پیام