صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۹۹۵۷
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹

مراسم اختتامیه سی‌وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان عصر امروز ششم خردادماه در سالن امین برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از قم، مراسم اختتامیه سی‌وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان با حضور آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری، رئیس جامعه مدرسین، حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان وزارت علوم و وزارت بهداشت و مسئولان آموزش عالی کشور و برگزیدگان این دوره از جشنواره برگزار می‌شود.

دانشگاه قم برای اولین بار میزبان مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کل کشور شد. سی‌وششمین دوره از مسابقات ملی قرآن و عترت دانشگاهیان در ۹ بخش، شامل بخش‌های معارفی، آوایی، ادبی، هنری، پژوهشی، فناوری و نوآفرینی‌های قرآنی و در ۴۰ رشته به‌صورت کاملاً حضوری و با حضور بیش از ۸۰ نفر داور ملی و بین‌المللی در این دانشگاه برگزار شد.

از سوم خردادماه مسابقات در بخش حفظ 5 و 10 جزء و در روز چهارشنبه چهارم خردادماه مسابقات در بخش حفظ 20 جزء و کل قرآن کریم و روز پنج‌شنبه پنجم خردادماه نیز مسابقات بخش معارفی شامل ۱۱ رشته و همچنین مسابقات قرائت ترتیل و تحقیق، اذان، دعاخوانی و تواشیح با حضور متسابقان برگزار شد.

انتهای پیام