صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۰۱۹۳
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۰

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: سرباز هنگ مرزی یکی از شهرستان‌های کرمانشاه، حقوق خود را به آزادی زندانیان به حساب ستاد دیه استان واریز کرده است.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، پرویز توسلی‌زاده، رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه، امروز، هفتم خردادماه در نشستی، اظهار کرد: بیش از دو میلیارد و ۵۳۳ میلیون تومان از تمامی حوزه‌های قضایی ۱۹گانه در راستای بازگشت زندانیان به کانون خانواده‌هایشان جمع‌آوری شد که جا دارد از خیرین و مردم شرکت‌کننده در این امر خیر تقدیر کنیم.

وی با بیان اینکه مبانی شرعی و قانونی دستگاه قضایی این است تا جایی که ممکن است از زندانی کردن افراد جلوگیری شود، افزود: خوشبختانه کمک‌های مردمی در امور خیر به یک فرهنگ تبدیل شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: براساس گزارش یکی از رؤسای دادگستری شهرستان‌ها سربازی که در هنگ مرزی مشغول خدمت است، حقوق خود را به آزادی زندانیان به حساب ستاد دیه استان واریز کرده است.

انتهای پیام