صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۰۳۳۷
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۷
اطلاعیه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه؛

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مراسم یادبود جانباختگان حادثه آبادان امروز 8 خرداد، در مساجد و مصلاهای سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، متن اطلاعیه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در پی حادثه آبادان به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حادثه تلخ و جانکاه جانباختن و مصدومیت گروهی از هموطنان عزیزمان در شهر مقاومت و ایثار، آبادان قهرمان و مظلوم داغی سنگین بر دل همه ایرانیان نهاد.

شورای سیاستگذاری ائمه‌جمعه، این مصیبت بزرگ را به مردم صبور و بزرگوار استان شهیدپرور خوزستان خصوصاً هموطنان نجیب و صبور آبادان و بالاخص به خانواده‌های داغدیده عزیزان جانباخته تسلیت و تعزیت می‌گوید و برای مصدومان عزیز شفای کامل، از درگاه پروردگار متعال مسئلت می‌نماید.

به منظور بزرگداشت یاد و خاطره عزیزان از دست رفته و همدردی با مردم عزیز خوزستان و آبادان، امروز یکشنبه ۱۴۰۱/۳/۸ مراسم یاد بود جانباختگان عزیز این حادثه در مساجد و مصلای‌های سراسر کشور با قرائت قرآن کریم و توسل به حضرات معصومین سلام‌الله علیهم اجمعین بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می‌گردد.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
شورای سیاستگذاری ائمه جمعه

انتهای پیام