صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۰۴۱۱
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷

رئیس زندان یاسوج گفت: مدرسه قرآنی با هدف ارتقای برنامه‌ها، تعالیم قرآنی، اقدامات اصلاحی و تربیتی زندانیان در زندان مرکزی یاسوج راه‌اندازی شد.

افشین نارکی، رئیس زندان یاسوج در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، اظهار کرد: با توجه به سیاست‌های سازمانی مبنی بر اولویت قرآن در همه برنامه‌های اجرائی زندان‌ها و تأکید مدیرکل زندان‌های استان با شناسائی مددجویان واجد شرایط و انتخاب مدرسان و مربیان قرآنی، اندرزگاه اختصاصی با گنجایش 50 نفر برای راه‌اندازی مدرسه قرآنی در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: در این اندرزگاه روزانه 12 ساعت کلاس آموزشی در زمینه‌های قرآنی و معارف اسلامی برای مددجویان برپا می‌شود.

رئیس زندان یاسوج با بیان اینکه قبلاً نیز در طی سال‌های گذشته این مدرسه وجود داشته و بنا به دلایلی تعطیل شده بود، افزود: با توجه به نیاز و علاقه‌مندی زندانیان، برنامه‌های تربیتی و تمسک به تعالیم دینی و آموزه‌های مذهبی که باید اندرزگاهی جداگانه برای آموزش قرآن و مربیان قرآنی راه‌اندازی شود، این اندرزگاه به عنوان مدرسه قرآنی برای علاقه‌مندان و تعلیم زندانیان برای مربی‌گری در دیگر اندرزگاه‌های زندانیان ایجاد شده است.

نارکی بیان کرد: یکی از نکات جالب توجه در این اندرزگاه قرآنی، انتخاب نام اتاق‌ها با عنوان حجره است تا همه برنامه‌ها شبیه حوزه‌های علمیه اجرا شود.

وی هدف از تشکیل این مدرسه قرآنی را آموزش گام‌به‌گام و اصولی قرآن در همه رشته‌های مرتبط با آن بیان کرد و یادآور شد: همه مددجویان این مدرسه پس از گذراندن آموزش‌های مستمر به عنوان مربی قرآن به سایر اندرزگاه‌های زندان منتقل می‌شوند به امید اینکه پس از مدتی همه مددجویان در مسیر قرآنی گام بردارند.

رئیس زندان مرکزی یاسوج ابراز کرد: در این مدرسه علاوه بر آموزش رشته‌های مختلف قرآنی زندانیانی نیز وجود دارند که دو جزء قرآن را حفظ کرده و برای ترغیب و تشویق دیگران با موافقت مرجع قضایی نیز امتیازات حقوقی بنا به شرایط و جرم زندانی به آنان اهداء خواهد شد.

انتهای پیام