صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۴۹۸۴
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷

کتابخانه علامه طباطبایی(ره) فرهنگسرای کار و تعاون با همراهی علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی و نویسنده یا مترجم کتاب ویژه‌برنامه «مُصاحب» را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای کار و تعاون، داود حشمتی رئیس فرهنگسرای کار و تعاون اظهار کرد: کتابخانه علامه طباطبایی(ره) با همراهی علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی و نویسنده یا مترجم کتاب ویژه‌برنامه «مُصاحب» را با شعار «هم صحبتی کتاب تو را کامل کند» برگزار می‌کند.

وی گفت: در مصاحب هرماه یک کتاب وارد چرخه مطالعه می‌شود و علاقه‌مندان در مدت تقریبی 20 روز فرصت دارند کتاب مورد نظررا مطالعه کنند. بعد ازاتمام مطالعه کتاب، نشست گفت‌وگو با نویسنده یا مترجم کتاب برگزار می‌شود.

رئیس فرهنگسرای کار و تعاون بیان کرد: کتاب‌ها با مشورت اعضای مصاحب انتخاب و علاقه‌مندان از تخفیف ویژه برای دریافت کتاب برخوردارمی‌شوند؛ همچنین عضویت درمصاحب رایگان است.

حشمتی در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از ویژه‌برنامه مصاحب به صفحه مجازی کتابخانه علامه طباطبایی allamehlib @ مراجعه کنند و یا با شماره 66046946 تماس بگیرند.

آرزو قاسمی

انتهای پیام