صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۶۸۹۱
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری گفت: در تئاتر بچه‌های مسجد تنها به دنبال تربیت هنرمند نیستیم بلکه در تئاتر بچه‌های مسجد به دنبال تربیت مدیران فرهنگی و تولیدی آینده نیز هستیم.

به گزارش ایکنا از زنجان، کوروش زارعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، شامگاه روز گذشته، ۵ تیرماه، در آیین افتتاحیه نخستین رویداد آموزشی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در زنجان، اظهار کرد: شکل‌گیری جریان تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در دهه ۷۰ بود و به مرور داشت جایگاه خود را در بین جریان‌های تئاتر کشور تثبیت می‌کرد که کج‌‎سلیقگی‌های مدیریتی آن را متوقف کرد ولی این جریان بعد از دو دهه توقف دوباره از سر گرفته شده‌است.

وی با بیان اینکه ما باید بتوانیم در جریانی که به راه می‌اندازیم تئاتر را به سمت‌و‌سویی ببریم که خانواده‌ها با خیال امن به تماشای تئاتر بنشینند، افزود: هدف ما از تئاتر بچه‌های مسجد این است که بچه‌های خود را به سلاح علم مجهز کرده و آن‌ها را تقویت کنیم تا به جایی برسیم که در عرصه بین‌المللی حرفی برای گفتن داشته باشند و بتوانند سخنان امام انقلاب را به جامعه عمومی معرفی و صادر کنند.

این مسئول با بیان اینکه در تئاتر بچه‌های مسجد تنها به دنبال تربیت هنرمند نیستیم بلکه در تئاتر بچه‌های مسجد به دنبال تربیت مدیران فرهنگی و تولیدی آینده نیز هستیم، تصریح کرد: در تئاتر بچه‌های مسجد می‌خواهیم در یک پروسه نه ساله محصول خوبی را در نیروی انسانی جریان تئاتر و سینما و مدیریت فرهنگی کشور داشته باشیم.

زارعی با اشاره به سند نه ساله تئاتر بچه‌های مسجد، ادامه داد: در سه ساله اول سند به دنبال تدوین این اندیشه و مسیر هستیم که در این سه سال بچه‌ها مجهز به علم و آموزش می‌شوند و به صورت مرتب آموزش‌های متعددی خواهند دید. همچنین در سه ساله دوم سند تئاتر بچه‌های مسجد بحث تولید، آزمون و خطا وجود دارد که بچه‌ها باید تولید کنند بوده و آزمون و خطا داشته باشند تا در سه سال بعدی جریان تئاتر را به دست بگیرند و در سینما، تئاتر و تلویزیون عرصه هنرهای نمایشی کشور را مدیریت کنند و آثار درخشانی را به صحنه ببرند.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری بیان کرد: جنگ امروز ما جنگ فرهنگی است، ما سال‌ها است که وارد جنگ نابرابردر این خصوص شده‌ایم و دشمن تأثیر خود را گذاشته و فهمیده است که اکنون چه کار کند و چطور ما را در مسیر انحراف قرار بدهد و این فساد مطلق، روزی به پایان خواهد رسید و آن موقع کاری از ما برنمی‌آید، بنابراین باید در این زمینه هوشیار باشیم.

این مسئول گفت: فصل دفاع تمام شده‌ است و باید یک حمله جانانه در عرصه هنر داشته باشیم. پس از ۴۱ سال از انقلاب اسلامی امروز ما باید گارد دفاع خود را باز کرده و به دشمن حمله کنیم و به آن نشان دهیم که ما در کجا ایستاده‌ایم.

وی درباره وضعیت تئاتر نیز خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز تئاتر ما در وضعیت خوبی قرار ندارد. امروز تئاتری وجود ندارد که خانواده‌ها بتوانند به راحتی با حضور فرزندان خود به تماشای آن بنشینند و این مشکل به دلیل رها شدن جریان فرهنگ و هنر رخ داده‌ است و برای مسئولان مهم نیست که چه اتفاقی برای فرهنگ و هنر کشور می‌افتد.

انتهای پیام