صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۷۱۲۲
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۹

رئیس جهاددانشگاهی قم گفت: جهاددانشگاهی به دنبال رقابت با هیچ دستگاهی نیست بلکه به دنبال پرکردن خلأهای تحقیقاتی میان صنعت و دانشگاه است؛ ما مأمور به تکلیف هستیم و خویش را تحمیل نمی‌کنیم بلکه جهادگران جهاددانشگاهی خستگی ناپذیر و با روحیه علمی قدم در راه پیشرفت کشور گذاشته‌اند.

به گزارش ایکنا از قم، محمدحیدری، رئیس جهاددانشگاهی قم در دیدار با سیده زهره برقعی، مدیر جامعة‌الزهرا(س) که روز گذشته ششم تیرماه در سالن جلسات ساختمان اداری جامعة‌الزهرا(س) انجام شد، اظهار کرد: با توجه به دیدگاه مطلوب رهبر معظم انقلاب به جهاددانشگاهی، سایر سازمان‌ها و ارگان‌ها از خدمات این سازمان بهره نمی‌گیرند و اقبال مسئولین به بیرون از کشور است.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی به دنبال رقابت با هیچ دستگاهی نیست بلکه به دنبال پرکردن خلأهای تحقیقاتی میان صنعت و دانشگاه است؛ ما مأمور به تکلیف هستیم و خویش را تحمیل نمی‌کنیم بلکه جهادگران جهاددانشگاهی خستگی ناپذیر و با روحیه علمی قدم در راه پیشرفت کشور گذاشته‌اند.

رئیس جهاددانشگاهی قم افزود: جهاددانشگاهی در بسیاری از معضلات به صورت جدی ورود کرده و نتایج خوبی حاصل شده و طرح‌هایی در موارد مختلف دارد که می‌تواند به حل مشکلات و رفع آسیب‌های مختلف در کشور کمک کند.

حیدری با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی در اشتغال جوانان قدم‌هایی برداشته و از مهاجرت بسیاری از نخبگان جلوگیری کرد، بیان کرد: جهاددانشگاهی قم نیز برای کمک به رفع معضلات استان قم اعلام آمادگی می‌کند و جوانان متعد جهاد دانشگاهی قم نیز آماده همکاری با سایر ارگان‌ها هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بحران جمعیت در کشور، گفت: جمعیت رو به اضمحلال و فروپاشی است و اگر به همین صورت پیش برویم تا 20 سال آینده رشد جمعیت منفی می‌شود و 25 درصد جمعیت در 15 سال آینده بالای 64 سال سن دارند.

رئیس جهاددانشگاهی قم با اشاره به اینکه به دلایل مختلف برخی زوجین نابارور شده‌اند، ابراز کرد: درمان ناباروری سیاستی است که کاهش رشد جمعیت را جبران کند و در واقع این یک وظیفه حاکمیتی است.

حیدری با اشاره به اینکه در گذشته زوجین برای درمان ناباروری باید به خارج از کشور مراجعه می‌کردند و این هزینه مالی و روانی زیادی را بر زوجین تحمیل می‌کرد، تصریح کرد: امروزه حتی بیمارانی از خارج از کشور به مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم برای درمان مراجعه می‌کنند.

رئیس جهاددانشگاهی قم خواستار همکاری حوزه علمیه و اساتید جامعة‌الزهرا(س) در خصوص مسائل شرعی و شبهات درمان ناباروری در موارد مختلف شد.

وی یادآور شد: زوجینی نیز که با بضاعت مالی اندک به مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی مراجعه می‌کنند از راه‌های مختلف برای درمان ناباروری خویش حمایت می‌شوند؛ هم‌چنین طی تفاهم‌نامه با مرکز خدمات حوزه علمیه، طلابی که در این مرکز دارای بیمه هستند می‌توانند به صورت رایگان از خدمات مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم بهره‌مند شوند.

انتهای پیام