صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۸۸۲۶
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶

رئیس اداره آموزش همگانی معاونت فرهنگی و اجتماعی استان فارس با اشاره به فرا رسیدن ایام تابستان و دغدغه والدین برای اوقات فراغت فرزندان، نکاتی را در این رابطه بیان کرد.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از معاونت اجتماعی پلیس فارس، مهدی نعمایی، رئیس اداره آموزش همگانی معاونت فرهنگی و اجتماعی استان فارس امروز، 14 تیرماه گفت: با شروع فصل تابستان دغدغه همیشگی خانواده‌ها و متولیان فرهنگی برای استفاده بهینه و مطلوب‌تر از اوقات فراغت دانش‌آموزان جدی‌ترمی‌شود، به گونه‌ای که بررسی‌ها نشان داده با توجه به حضور جوانان و نوجوانان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی باید برنامه‌ریزی صحیحی برای بهینه‌سازی اوقات فراغت آنان وجود داشته باشد تا از آسیب‌ها و تهدیدات این فضا و اثرگذاری آن بر افراد کاسته شود.

وی افزود: آن چه در این بین مهم است، اینکه برنامه‌ریزی‌ها باید براساس علایق و توانایی‌های افراد در نظر گرفته شود و به نحوی باشد که از یک سو منجر به شكوفایی استعدادها و توانایی‌های آنان و از سوی دیگر ایامی خوش را برایشان رقم بزند.

نعمایی با اشاره به اینکه در یك برنامه‌ریزی دقیق، استعدادها، توانایی‌ها و علایق فرزندان و نحوه‌ پرورش و شكوفایی آنان را مدنظر قرار دهیم، به خانواده‌ها یادآور شد: تناسب برنامه‌ها با سن و جنسیت فرزندان نیز بسیار حائز اهمیت است.

رئیس اداره آموزش همگانی معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس فارس تصریح کرد: خانواده‌ها نباید نسبت به خلوت کردن شخصی نوجوانان با خودشان واکنش منفی نشان بدهند؛ چرا که «لحظاتی با خود بودن» موجب تقویت ذهن و رشد خودآگاهی آنان شده و درک جامع‌تری از زندگی به دست خواهند آورد.

وی بیان کرد: مراقبت از حیات اجتماعی و معاشرت‌ها در اوقات فراغت، یک ضرورت غیر قابل انکار است؛ زیرا در این زمان میزان جرائم و بزهکاری‌ها افزایش می‌یابد و معاشرت‌های ناسالم و دوستی‌های مشکوک، در ایجاد چنین وضعیتی نقشی مهم و پررنگ دارد.

نعمایی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت بدون همفکری و مشارکت فرزندان ممکن است به رابطه‌ ما و آن‌ها آسیب بزند، گفت: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم كه ضمن در نظر گرفتن نظرات و عقاید آن‌ها، تنها پاسخگوی خواسته‌های معقول و منطقی‌شان باشیم.

وی تاکید کرد: تشویق فرزندان به داشتن برنامه‌ای مفید و جامع شامل ورزش، کتابخوانی (بر اساس یک سیر منظم مطالعاتی)، جبران عقب افتادگی‌های احتمالی آموزشی، پرورش ذوق، هنر و سلیقه‌های متنوع، آموزش مهارت‌های زندگی اجتماعی، تعلیم دوره‌های مختلف زبان و رایانه، تقویت مبانی دینی و اخلاقی، مطالعه‌ زندگی‌نامه‌ پیشوایان الهی و سایر موارد مفید و ارزنده، آنان را در تحقق زندگی متعادل و بالنده یاری خواهد کرد.

انتهای پیام