صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۱۲۷۱
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۸

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: به مناسبت دهه امامت و ولایت، برنامه‌های قرآنی با حضور قاری بین المللی استاد حامد علیزاده برگزار می‌شود.

مرضیه صابری، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی در گفت‌‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی با بیان اینکه محفل انس با قرآن با حضور قاری بین المللی استاد حامد علیزاده برگزار شد، اظهار کرد: این محفل شب گذشته بعد از نماز مغرب و عشاء در محل مسجد امام هادی (ع) واقع در شمال شهر، برگزار شد.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی ویژه قاریان در سازمان تبلیغات اسلامی و برپایی محفل انس با قرآن در مسجد امیرالمومنین بشرویه با حضور استاد حامد علیزاده در 26 تیرماه، گفت: استاد حامد علیزاده از قاریان مطرح کشور و رتبه اول مسابقات بین المللی قرآن کریم در مالزی است.

صابری یادآور شد: کارگاه تخصصی قرائت قرآن کریم نیز با حضور حامد علیزاده؛ امروز در محل مجمع قاریان و حافظان برگزار خواهد شد تا بتوانیم به رهیافت علمی از حضور این قاری بین‌المللی نیز دست یابیم.

انتهای پیام