صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۱۶۳۶
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۳

در مراسمی به مناسبت عید سعید غدیر خم 7 نفر از زندانیان جرائم غیر عمد از زندان‌های استان یزد آزاد و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

به گزارش ایکنا از یزد، در مراسمی، 26 تیرماه و با حضور جمعی از مسئولان، به مناسبت عید سعید غدیر خم 7 نفر از زندانیان جرائم غیر عمد از زندان‌های استان یزد آزاد و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

رضا مقبلی، مدیرکل زندان‌های استان یزد در این آیین ضمن تبریک عید امامت و ولایت گفت: واقعه غدیر نشانه و رمزی از تداوم خط نبوّت و نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت در ظل عنایت قطب عالم امکان حضرت اباصالح المهدی (عج) است.

وی با اشاره به آزادی 23 زندانی بیان کرد: از این تعداد هفت نفر محکوم مالی جرائم غیرعمد هستند که افراد مستحقی بوده و به دلایل محکومیت‌های مالی در زندان‌ها به سر می‌برند. بخشی از مبلغ بدهی را خود مددجو فراهم کرده و بخش دیگری از این مبلغ را خیران با کمک ستاد دیه فراهم و زمینه آزادی آنها را از زندان فراهم می‌کنند.

مدیرکل زندان‌های استان یزد افزود: بدهی این مددجویان مبلغ ۱۱۷ میلیارد ریال بود که مبلغ ۱۰۱میلیارد ریال توسط اعضا کمیته صلح و سازش ستاد دیه استان از شکات گذشت رضایت مندانه اخذ و مابقی این مبلغ از منابع این ستاد شامل کمک‌های خیران و نیکوکاران نوعدوست و تسهیلات بانک‌های عامل مبلغ ۱۶ میلیارد ریال به حساب سپرده دادگستری واریز و زمینه آزادی این هفت نفر و بازگشت آنها به آغوش گرم خانواده فراهم شد.

این مقام مسئول با تشریح نوع محکومیت این مددجویان گفت: از این تعداد زندانی آزاد شده، 6 مددجو مربوط به محکومان مالی و یک مددجو محکوم پرداخت مهریه و نفقه بودند.  

مدیرکل زندان‌های استان یزد گفت: در این ماه شاهد حضور خیران بسیاری با نیت‌های مختلف در ستاد دیه استان جهت کمک به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد بوده‌ایم که این موضوع نشان از فرهنگ بالای مردم دارالعباده دارد و امیدواریم با توجه به نزدیک شدن به ایام ماه محرم شاهد حضور هیئت‌ها و کمک در راستای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد باشیم.

انتهای پیام