صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۲۵۹۳
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۰

امام‌جمعه موقت شهرکرد با تأکید بر مطالبه مقام معظم رهری مبنی بر تولید علم در مجامع علمی، گفت: این موضوع مقدمات و سازوکار و هدایتگری را می‌طلبد که بتواند راهبری کند و جهاددانشگاهی با داشتن ظرفیت‌های علمی و پژوهشی، می‌تواند این رسالت را به نحو احسن انجام دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی، امام‌جمعه موقت شهرکرد در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به حدیثی منتسب به پیامبر(ص) و به نقل از کتاب «مجمع‌البحرین و مطلع‌النیرین»، اظهار کرد: در این حدیث آمده است که «مَن أرادَ عِلمَ الأوَّلینَ و الآخِرینَ فَلْیُثَوِّرِ القرآنَ» یعنی کسی که علم می‌خواهد باید قرآن را کند و کاو کند که این موضوع می‌تواند مبنای حرکت مجامع علمی و پژوهشی از جمله جهاددانشگاهی در تولید علم و شکوفایی علم و اندیشه در جامعه باشد.

وی با تأکید بر مطالبه مقام معظم رهری مبنی بر تولید علم در مجامع علمی، ادامه داد: این موضوع مقدمات و سازوکار و هدایتگری را می‌طلبد که بتواند راهبری کند و جهاددانشگاهی می‌تواند با داشتن ظرفیت‌های علمی و پژوهشی، این رسالت را به نحو احسن انجام دهد.

فاطمی با اشاره به ظرفیت خوب جهاددانشگاهی در امر خبررسانی به‌ویژه فعالیت خبرگزاری قرآنی ایکنا، بیان کرد: عضویت افتخاری مقام معظم رهبری در این خبرگزاری نشان از شدت علاقه ایشان به پیشرفت و تحرک علمی با محوریت آموزه‌های قرآن کریم و اهل‌بیت(ع) است که امیدواریم جهاددانشگاهی بتواند منویات امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب را به شایستگی جامه عمل بپوشاند.

مدیر مدرسه علمیه امامیه شهرکرد بیان کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند نقش سردمدار و محرک را در ایجاد نشاط علمی ایفا کند و با جذب و تشویق جوانان نخبه علمی و دانشگاهی آنان را به تحرک علمی وادارد و شکوفایی علمی را در ساحت‌های گوناگون رقم بزند.

فاطمی با یادآوری ظرفیت جهاددانشگاهی در تحقق شعار سال، تصریح کرد: شرایط علمی کشور در جمهوری اسلامی به هیچ‌وجه قابل قیاس با دوران پیش از انقلاب نیست؛ می‌طلبد که صاحبان و فکر و اندیشه تشویق و حمایت شوند تا بتوان آنان را در راستای پیشبرد علمی و نیز تحقق دانش‌بنیان پای کار آورد.

وی گفت: در راستای تحقق شعار سال، از جهاددانشگاهی انتظار می‌رود که استعدادها را شناسایی کند و نیز بتواند از این افراد در جهت رشد و اعتلای کشور کمک بگیرد تا شاهد افزایش و بهینه‌سازی تولیدات داخلی و تحقق دانش‌بنیان باشیم؛ مسائل گوناگونی از جمله سیاستگذاری  در مدیریت کلان کشور دخیل هستند که باید مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام