صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۳۵۲۹
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹

مدیرکل پروژه‌‎های آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی کشور گفت: ارائه مشاوره‌های شغلی جهت پیشرفت و توسعه کسب و کار پیشران‌ها در حوزه برندسازی، بسته‌بندی محصولات، تبلیغات و فضای مجازی و مهارت‌های جذب مشتری و فروش بالا از جمله خدمات و حمایت‌های جهاددانشگاهی در حوزه اشتغال و کارآفرینی به تولیدکنندگان است.

احمدحسین سلگی، مدیرکل پروژه‌‎های آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی کشور در گفت‌وگو با ایکنا از قم، ضمن گرامیداشت سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی اظهار کرد: تمرکز و برنامه‌ریزی ویژه اشتغال فارغ‌التحصیلان یکی از مأموریت‌های بلندمدت و مهمی است که در نقشه جامع علمی کشور، در حوزه اشتغال و کارآفرینی بر عهده جهاددانشگاهی کشور قرار دارد و در این راستا برنامه‌های عملیاتی ویژه‌ای طراحی شده و در حال اجرا است.

وی با اشاره به اجرایی کردن طرح توسعه ملی مشاغل خانگی از سوی واحدهای جهاددانشگاهی در سراسر کشور، افزود: در ذیل این طرح، ایجاد اشتغال و کسب‌وکار برای 54 هزار و 200 نفر بر عهده جهاددانشگاهی قرار دارد که سهم استان قم از این تعداد، اشتغال‌آفرینی برای یک‌ هزار و 500 نفر است که روند رو به رشدی دارد.

سلگی مداخلات توسعه‌ای جهاددانشگاهی به پیشران‌های طرح توسعه مشاغل خانگی را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: ارائه مشاوره‌های شغلی جهت پیشرفت و توسعه کسب و کار پیشران‌ها در حوزه برندسازی، بسته‌بندی محصولات، تبلیغات و فضای مجازی و مهارت‌های جذب مشتری و فروش بالا از جمله خدمات جهاددانشگاهی در حوزه اشتغال و کارآفرینی به تولیدکنندگان است.

وی ادامه داد: در این طرح، علاوه بر بهره‌گیری از مشاغل سنتی جهت اشتغال‌ و توسعه کارآفرینی، بسیاری از کسب‌وکارهای نوین و جدید را به حوزه مشاغل خرد و خانگی وارد کرده‌ایم، گرافیک و ویراستاری از جمله این مشاغل ویژه فارغ‌التحصیلان کشور است که محلی برای عرضه آن ندارند و جهاددانشگاهی بستری برای عرضه و درآمدزایی آن فراهم آورده است.

مدیرکل پروژه‌‎های آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی کشور یادآور شد: این طرح در سه مرحله شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شده است، فاز اول این طرح 100 درصد به پایان رسیده است و فاز دوم آن نیز در مراحل پایانی قرار دارد و همچنین حدود 70 درصد از مرحله سوم این طرح تکمیل شده است.

انتهای پیام