صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۴۵۰۱
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱
استاندار گلستان بیان کرد:

استاندار گلستان ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدالله الحسین‌(ع) گفت: مراسم سوگواری ایام محرم در شهرهای قرمز، نارنجی و زرد باید با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان؛ علی‌محمد زنگانه، استاندار گلستان در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا که امروز، 8 مرداد در محل استانداری گلستان برگزار شد، با بیان‌اینکه روند بیماری افزایشی است و باید مراقبت کنیم غافلگیر نشویم و به شدت از عادی انگاری پرهیز کنیم. اظهار‌کرد: عزاداری‌ها براساس مصوبه ستاد کرونا در شهرهای قرمز با ظرفیت ۳۰ درصد، شهرهای نارنجی با ظرفیت ۵۰ درصد و شهرهای زرد با ظرفیت ۷۰ درصد فضا برگزار می‌شود.

استاندار گلستان با تأکید بر اینکه پروتکل‌ها به هیئت‌های مذهبی باید به صورت مشخص ابلاغ شود، تصریح‌کرد: اگر پروتکل‌ها رعایت نشود و افراد، جان مردم را نادیده بگیرند باید مراسم تعطیل شود.

زنگانه تصریح کرد: کلیه همیاران سلامت با همکاری اوقاف در ابتدای حضور در مراسم به عزاداران ماسک ارائه کنند تا افراد بدون ماسک وارد مراسم نشوند .

استاندار گلستان با بیان‌اینکه واکسیناسیون به عنوان اولویت محسوب می‌شود و باید چه در زمینه اطلاع‌رسانی و چه در زمینه اجرا، کار جهادی انجام شود به طوری که بتوانیم هر هفته ۵ درصد اجرای دز یادآور را ارتقا دهیم، گفت: انجام دوز اول باید به بالای ۹۸ درصد، دوز دوم به بالای ۹۰ درصد و دوز سوم به بالای ۵۰ درصد برسد.

زنگانه با بیان‌اینکه هیچ کارمندی بدون انجام واکسیناسیون حق حضور در محل کار را ندارد و حراست‌ها باید مانع حضور آن ها شوند، افزود: انجام واکسیناسیون باید مرکز به مرکز و روستا به روستا پایش شود و جاهایی که عقب هستند را در سطح شهرستان ارتقا داده و از اقدامات شایسته در هر مرکز یا هر روستا که موجب ارتقاء قابل توجه باشد، تقدیر شود.

استاندار گلستان با تأکید بر‌اینکه رعایت پروتکل ها نیز باید افزایش یابد و تخلفات اعلام شود تا متخلفین توسط دستگاه‌های نظارتی مجازات شوند، اظهار کرد: اطلاع‌رسانی مناسب از طریق کانالها و صفحات مجازی در حوزه واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌ها با جدیت انجام شود.

زنگانه تصریح کرد: بدون فوت وقت باید تکلیف پرونده‌های شهدای سلامت ظرف مدت دو هفته مشخص شود.

انتهای پیام