صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۴۷۹۴
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی گفت: در ماه‌های محرم و صفر امسال، صحن قدس حرم مطهر رضوی هر شب با برپایی محفل «حسینیه حرم» میزبان هیئات‌ عزاداری مردمی از نقاط مختلف کشور شده تا در کنار برنامه‌هایی که به همت خادمان، در صحن‌ها و رواق‌های مختلف برگزار می‌شود، شور و حال محافل مردمی این ایام نیز تجلی بیشتری داشته باشد.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از آستان‌نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین شریعتی‌نژاد، معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، در خصوص جزئیات محفل «حسینیه حرم» اظهار کرد: بسیاری از هیئات مذهبی شاخص مشهد مقدس و دیگر استان‌های کشور، همواره علاقه‌مند بوده‌اند که بتوانند در ماه‌های محرم و صفر، محافل عزاداری خود را در حرم مطهر حضرت رضا(ع) برگزار کنند و از این بارگاه ملکوتی، به ساحت اهل‌بیت(ع) عرض ادب و ارادت داشته باشند.

وی افزود: در ماه‌های محرم و صفر امسال، صحن قدس حرم مطهر رضوی هر شب با برپایی محفل «حسینیه حرم» میزبان هیئات‌ عزاداری مردمی از نقاط مختلف کشور شده تا در کنار برنامه‌هایی که به همت خادمان، در صحن‌ها و رواق‌های مختلف برگزار می‌شود، شور و حال محافل مردمی این ایام نیز تجلی بیشتری داشته باشد.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی گفت: بر همین اساس این صحن، هر شب از ساعت 22 تا 24 میزبان هیئات مذهبی شاخص خواهد بود و ما در حرم مطهر رضوی میزبان این عزیزان هستیم.

شریعتی نژاد ادامه داد: در دو شب ابتدایی ماه محرم، محفل «حسینیه حرم» با حضور هیئات مذهبی مشهد مقدس برپا شد و در شب‌های آینده نیز میزبان هیئاتی از سایر استان‌ها از جمله، یزد، لرستان، خوزستان و گلستان خواهیم بود که در صحن قدس حضور می‌یابند و عزاداری‌های ویژه خود را برگزار خواهند کرد.

معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی افزود: محفل عزاداری حسینیه حرم، تا پایان ماه صفر در صحن قدس حرم مطهر رضوی برپا خواهد بود و عموم زائران و مجاوران می‌توانند با حضور در این محفل، میهمان هیئات مذهبی نقاط مختلف کشور باشند.

انتهای پیام