صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۴۸۱۹
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۴
با حکم وزیر آموزش و پرورش؛

حامد علامتی با حکم یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، به عنوان مدیرعامل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان منصوب شد.

به گزارش ایکنا، مهر نوشت: یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش بر اساس صورتجلسه مجمع عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با صدور حکمی حامد علامتی را به سمت مدیرعامل این‌کانون منصوب کرد.

در صورت‌جلسه مربوطه آمده است:

در تاریخ ۲۵ تیرماه مجمع عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با حضور امضاءکنندگان ذیل در دفتر وزیر محترم آموزش و پرورش تشکیل شد، در اجرای اسناد تحول بنیادین آموزش و پرورش، ضرورت توجه ویژه ساحت هنری و زیبایی شناختی در تعلیم و تربیت کودکان این مرز و بوم و به منظور تقویت جریان تولید، توزیع و عرضه محصولات مناسب فرهنگی اعم از کتاب، فیلم، تئاتر، سرود، اسباب بازی و بازی‌های ویژه کودکان و نوجوانان و صیانت از آنها در برابر آسیب‌های اجتماعی و شناسایی و پرورش استعدادهای فرهنگی و هنری دانش‌آموزان و اجرای برنامه‌های دولت مردمی، لازم است هیأت مدیره کانون ترمیم و تقویت شود، بر این اساس و حسب پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش، در اجرای بندهای ب و پ ماده ۱۱ اساسنامه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان - مصوب ۳۱ اردیبهشت سال ۵۹ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات و الحاقات بعدی - جناب آقای حامد علامتی به عنوان عضو هیأت مدیره و مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انتخاب و تعیین می‌گردند.

امید است حضور ایشان موجب تقویت و تحکیم ارکان کانون و تسهیل حل و فصل مسائل کانون شده و گزارش عملکرد خود را ظرف مدت شش ماه آینده به مجمع عمومی ارائه کنند.

یادآور می‌شود، پیش از این مهدی علی اکبری، مدیرعامل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان بود.

انتهای پیام