وی با اشاره به اینکه اکثریت اهل علم و باسوادها در ذهنشان نبوده که بر روی فرآیند انتخابها کار کنند، گفت: نهایت حجت اکثریت مردم برای انتخابهایشان «خوشمان میآید» است و این در حالی است انسانهایی که برای انسانیت قائل هستند فکر میکنند چرا بین گزینههای مختلف به یکی علاقهمند شده و ریشه آن کجاست.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: باید دقت کنیم که شناخت ما از کجا شکل میگیرد و در هیچ شرایطی عوامانه دست به انتخاب نزنیم؛ تغییر ذائقه برای دشمنان یک راهبرد اساسی است و این تغییر به جایی میرسد که جامعه را به تباهی و نابودی بکشاند.
مهدویارفع با تأکید بر اینکه خدا میگوید کسانی که بیمبالات هستند، گناه مستمر انجام میدهند و در شریعت و دینداری بیدقتی میکنند و به جایی میرسند که در نهایت شریعت و دین را منکر میشوند، بیان کرد: تغییر ذائقه، ریشه جنگ شناختی دشمن است و یکی از مصادیق امروزی آن منفور شدن آمران به معروف و محبوب شدن هنجارشکنان و هتاکان به احکام الهی است.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر در مکتب اهل بیت(ع) شاخص سلامت جامعه است، اظهار کرد: امیرالمؤمنین(ع) میفرمایند اگر جامعهای امر به معروف و نهی از منکر را ترک کند ظالمان بر آن جامعه مسلط میشوند نظام آن جامعه به فروپاشی خواهد رسید و خدا هم هیچ اعتنایی به مردم آن نخواهد کرد.
استاد حوزه و دانشگاه افزود: ایشان در خطبه نهجالبلاغه میفرمایند همانا تمام اعمال نیکو و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهی از منکر قطرهای در برابر اقیانوس بیکران است.
مهدویارفع یادآور شد: قاتلان امام حسین(ع) اهل نماز شب و قرآن بودند، ولی تحتتأثیر استعمار ذائقهشان عوض شد تا در کربلا مقابل ولی خدا بایستند؛ امروز نیز در این استعمار فرانو و جنگ شناختی مراقب باشید که آسان به شناخت و تشخیص خودتان اعتماد نکنید که انتهای آن رسوایی است.
انتهای پیام