صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۶۳۹۹
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۳

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل از برپایی محافل انس با قرآن کریم در شب عاشورا به همت فعالان کانون‌های مساجد طبق سنوات گذشته خبر داد.

به گزارش ایکنا از اردبیل، مصطفی آمون، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، ۱۵ مردادماه، در دیدار با فعالان کانون مساجد استان اردبیل اظهار کرد: محفل انس با قرآن کریم در شب عاشورا به همت فعالان کانون های مساجد طبق سنوات قبل برپا می‌شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل تصریح کرد: این محافل به یاد راز و نیاز و قرائت قرآن کریم توسط امام حسین (ع) و اصحاب آن حضرت در دشت نینوا با استقبال خوب نوجوانان و جوانان برگزار می شود.

این مقام مسئول ادامه داد: توجه به قرائت قرآن کریم و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه از برنامه‌های محوری کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

آمون افزود: پویش بزرگ نذر قرآن در جلسات عزاداری به همت قاریان و فعالان قرآنی در محرم امسال اجرا و برنامه‌های مختلف قرآنی در محافل عزاداری انجام شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اذعان کرد: قرآن کریم کلام الهی است و فعالان کانون های مساجد اهتمام ویژه برای برپایی این سنت حسنه در عزاداری‌ها دارند.

انتهای پیام