صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۶۹۲۸
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۷

دوستداران خاندان مطهر حضرت سیدالشهداء(ع) که روز عاشورا در سوگ شهادت سرور آزادگان جهان «وا حسینا» سر داده بودند، شب گذشته با زینب کبری(س) عقیله بنی هاشم که پس از شهادت امام حسین(ع) در دشت نینوا، مسئولیت مهم پیام کربلا را بر عهده داشت، همدردی کردند.

ارادتمندان خاندان نبوت با حرکت کاروان نمادین شام غریبان و به نمایش گذاشتن کاخ یزید، اسرای کربلا، خرابه‌های شام و خیمه‌های نیمه‌سوخته و ...  در سطح شهر به آرامگاه شهید مدرس عزیمت کردند و در این محل، محبان اهل بیت(ع) به اقامه عزای سیدالشهدا پرداختند.

در حاشیه این مراسم، هادی پارسا، مسئول حسینیه جان‌نثاران ابوالفضلی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی اظهار کرد: کاروان شام غريبان اسرای دشت کربلا همه ساله توسط حسینیه جان‌نثاران ابوالفضلی برگزار می‌شود. این کاروان از سال 76 توسط جوانان هیئت جان‌نثاران راه‌اندازی شده است.

وی تصریح کرد: هیئت جان‌نثاران در سال 68 تحت عنوان هیئت نونهالان تشکیل شد و بعد از چندین سال که نونهالان بزرگ شدند این حرکت نمادین را شکل دادند تا مظلومیت شهدای کربلا را نشان دهند.

پارسا گفت: چون در روز عاشورا همانند سایر هیئت‌ها به این هیئت برای عزاداری وقت داده نمی‌شد، به همین دلیل جوانان هیئت جان‌نثاران ابوالفضلی تصمیم به راه‌اندازی این کاروان گرفتند، به‌طوریکه در سال اول دو نیسان و یک گاری دستی بود تا امسال که به چندین تریلی رسیده است.

وی اظهار کرد: هر تریلی نماد خاصی است، به طوریکه در ابتدای این کاروان، پرچم‌ها، علم افتاده و گروه موزیک هستند و در ادامه بر روی تریلی اول و دوم کاخ یزید و بازار شام قرار دارد. تریلی سوم مربوط به دشت کربلا است که شیر و خیمه‌ها، نهر فرات، خرابه شام و نیزار طفلان مسلم و اسب ذوالجناح، اسرای کربلا، ناقه حضرت زینب(س) و علامت فانوسی و در پایان سینه زن‌ها قرار دارند.

ماه محرم و صفر را بايد با ذكر مصائب اهل بيت(ع) و بيان اهداف قيام سرور و سالار شهيدان حضرت امام حسين(ع) زنده نگه ‏داشت، زيرا همين مسئله تاكنون سبب زنده ماندن دين مبين اسلام و مذهب شيعه و راه سالار شهيدان شده است و بدون شک برگزاری مجالس بزرگداشت سيد مظلومان و سرور آزادگان همواره موجب غلبه سپاه عقل بر جهل، عدل بر ظلم و امانت بر خيانت شده است.

انتهای پیام