وی با بیان اینکه در حکمرانی اسلامی، محورهایی همچون توحیدگرایی، دینمداری و عدالتباوری، از مبانی اساسی هستند، اضافه کرد: در جامعه اسلامی، ابتدا، انسانها دنبال خودسازی و بعد جامعهسازی و تمدنسازی برمعیار ارزشهای اسلامی و انسانی هستند.
عیدی با بیان اینکه ارتقای معنوی و اخلاقی جامعه از متغیرهای حکمرانی اسلامی است، ادامه داد: شاخصهایی همچون پاسخگویی به مردم، کارآمدی و اخلاقمداری، از شاخصهای مهم مدیریت و حکمرانی اسلامی است.
وی نقش آموزش و پرورش و دانشگاه را در تقویت و ترویج تعالیم دینی در جامعه بهویژه در سطح قشر جوان و دانشجو، یک نقش زیربنایی اساسی دانست و گفت: انسان دینمدار، ابتدا خودش در عمل و رفتار، کاملاً پایبند به تعالیم دینی است و با کردار و رفتارش، دیگران را به سوی دین و دینمداری، جذب میکند.
علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان نیز در سخنانی ازجمله الگوهای راهگشای مدیریت اسلامی را سبک مدیریتی شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید چمران دانست و گفت: آموزههای قرآن کریم و نهجالبلاغه، در همه ابعاد زندگی از جمله جنبههای مدیریتی، بایستی هدایتگر و راهبر باشند.
وی افزود: جایگاه نهاد دانشگاه به عنوان یک نهاد علمی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی و یکی از نهادهای اثرگذار حکمرانی اسلامی، براساس تعالیم حضرت امام خمینی(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری، یک جایگاه انسانساز، جامعهساز و تمدنساز، متناسب با ارزشهای اسلامی و اخلاقی است.
نظری وجود و فعالیت هیئتهای اندیشهورز دانشگاهها و سازمان بسیج اساتید را در راستای کمک به ارتقای کارآمدی و پاسخگویی با رویکرد مسئلهمحور، دانست.
انتهای پیام