صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۸۴۴۰
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵

سرپرست معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از تمدید مهلت ارسال آثار به سومین جایزه کتاب سال کردستان به درخواست جمعی از نویسندگان و پدیدآورندگان کتاب خبر داد.

به گزارش ایکنا از کردستان، عیسی فلاحی، سرپرست معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان امروز، 25 مردادماه در مصاحبه مجازی با رسانه‌های گروهی استان کردستان اظهار کرد: به درخواست جمعی از نویسندگان و پدیدآورندگان کتاب استان مهلت ارسال آثار به سومین جایزه کتاب سال کردستان تا تاریخ 10 شهریورماه سال جاری تمدید شد که این مهلت قابل تمدید نخواهد بود.

وی افزود: سومین جایزه کتاب سال کردستان یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی استان به حساب می‌آید و به منظور شرکت حداکثری نویسندگان، مؤلفان و پدیدآورندگان کتاب و آثار مکتوب طراحی شده است.

سرپرست معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه در طرح‌های فصلی کتاب، استان کردستان از نظر تعداد کتب خریدار شده جزو 10 استان برتر بوده است، بیان کرد: مردم استان کردستان با وجود مشکلات اقتصادی یکی از استان‌های خریدار و دوستدار کتاب در کشور است.

وی به شرایط ارسالی این جشنواره اشاره کرد و افزود: چاپ کتاب در محدوده زمانی سال 1398 تا 1400 و دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله شرایط پذیرش آثار ارسالی به سومین جایزه کتاب سال بوده است همچنین کتاب‌های آموزشی و کمک درسی از دایره انتخاب و داوری نیز خارج است و هر نویسنده لازم است برای داوری 3 عنوان کتاب به دبیرخانه ارسال کند.

فلاحی با اشاره به انتخاب سنندج به عنوان هفتمین پایتخت کتاب ایران یادآور شد: عنوان پایتختی کتاب ایران فرصتی مناسب است تا کتاب وارد زندگی مردم شود و یکی از راه‌های تشویق مردم به ویژه کودکان و نوجوانان علاوه بر پایی نمایشگاه کتاب و جلسات نقد و بررسی کتاب، برگزاری جشنواره و جوایز کتاب سال است تا کتب برگزیده شاخه‌های علوم بشری به مردم و علاقمندان معرفی شود.

انتهای پیام