صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۸۵۰۵
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲

آزمون شفاهی هفدهمین دوره آزمون«ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ» جمعه، 18 شهریور ماه، همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی با حضور 81 حافظ برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، آزمون شفاهی هفدهمین دوره آزمون «ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ» جمعه، 18 شهریور ماه، همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی با حضور 81 حافظ برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام جواد فراهانی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، در این رابطه به خبرنگار ایکنا گفت:  آزمون کتبی این دوره از آزمون جمعه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه در دو حوزه اراک و ساوه با حضور ۱۵۸ حافظ در رشته‌های حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و کل برگزار شد که پس از ارزیابی‌های مرحله کتبی در مجموع ۴۸ نفر از حافظان اراک و ۳۳ حافظ از شعبه آزمونی ساوه موفق به راه‌یابی به بخش شفاهی شدند.

وی ادامه داد: آزمون شفاهی هفدهمین دوره آزمون «ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ» با حضور 81 حافظ در دو حوزه امتحانی اراک (اداره کل تبلیغات اسلامی استان) و ساوه (دارالتحفیظ) در زمان اعلام شده برگزار می‌شود.

فراهانی با اشاره به برگزاری دوره ارتقای سطح حفاظ در اراک و ساوه، اظهار کرد: این دوره در اراک با حضور فهیمه جفرسته و مسعود اکبری از هفته آینده برگزار می‌شود. همچنین این دوره آزمون در اراک توسط مسعود اکبری و ابوالفضل صفری و در بخش بانوان فهیمه جفرسته و مریم سعیدی و در ساوه مهین میرزایی و طاهره رستمی داوری می‌شود.

انتهای پیام