به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، امروز، 29 مرداد در اجلاسیه مساجد استان که در مصلای بیتالمقدس اراک برگزار شد، به خاطرهای از سیل مازندران اشاره کرد و گفت: برای سرکشی و بازدید به منطقه سیمرغ سفر کردم، امامجمعه این شهر در مورد گرفتاری مردم و مشکلات ناشی از سیل توضیح داد، دقایقی تنها شدیم و در همین هنگام برای غصههای مردم و باغاتی که از بین رفته بود گریه کرد، از او پرسیدم خودتان چند درخت دارید؟ که در جواب گفت: چیزی ندارم. این امامجمعه برای مردم غصه میخورد و این رفتار نشان میدهد که روحانیون اگر حرف از غصه مردم میزنند ادا نیست و حداقل عدهای از طلاب اینگونه هستند.
وی با اشاره به اینکه خدمات روحانیون و طلاب در کنار کادر درمان در زمان کرونا چشمگیر است، ادامه داد: ورود مسجدیها برای کمک و تبدیل این اماکن مقدس به پایگاه سلامت نشان از عملکرد بسیار قوی مساجد دارد. اتفاق باشکوه و جذابی در دوران کرونا رقم خورد، ای کاش کوتاهی بنده، دستگاههای فرهنگی، اجتماعی، تبلیغی کم شود و آوینیها فتوحات فرهنگی و اجتماعی نهاد دین را با محوریت مسجد روایت کنند.
قمی تصریح کرد: خادم همه مسجدیها هستم که با محوریت امام جماعتی گرفتاری مردم محله را گرفتاری خود دانسته و برای رفع مشکلات مستضعفان چارهاندیشی و گرهگشایی میکنند. امام مسجد فقط پیش نماز نیست، امام محله است. اگر خانوادهای در تأمین جهیزیه یا سایر اتفاقات با مشکل مواجه شود، امام جماعت مسجد با کمک سایر مردم به کمکش میشتابند.
وی ادامه داد: استان مرکزی را با اشتیاق آمدم؛ چراکه شاهدم تکاپوی شما برای قرار گرفتن مساجد در جایگاه خودش در حال ثمره دادن است و روند حرکتی استان مرکزی نسبت به سایر استانها شتاب بهتر و بیشتری دارد. درست است تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله بسیار داریم، اما روند رشد صعودی است. تهیه و تدوین سند راهبردی مساجد و تشکیل شورا نشان از اهمیت و اهتمام مسئولان نسبت به مساجد دارد.
قمی با اشاره به اینکه تشکیل شورای راهبری مساجد اقدامی قابل تحسین در استان مرکزی است، اظهار کرد: طلبهها خدمت به مسجد را جدی گرفتند و در این مسیر گام برمیدارند. بسیار لازم است تا طلبهها ارتباط بهتر و قویتری با یکدیگر داشته باشند و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند. مساجد باید محور جامعهپردازی باشد و نقشه الهی هدایت بشر در این اماکن مقدس اجرا شود و خوشبختانه این سیر در استان در حال پیشروی است، گاه برخی از مسجدیها به کمک امامان جماعت با دست خالی و بدون پشتوانه مالی گرفتاری مردم محله را برطرف میکنند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: نگرش توحیدی، خدمت به مردم را افتخار میداند، اما این غایت نگاه ما به مسجد نیست، این مهم ضرورتی در مسیر حیات مسجدی و توحیدی است، غایت نگاه ما سایهگستر شدن اندیشه توحیدی در جهان بشری است. امام راحل فرمودند: «هدف ما بالاتر از آن چیزی است که تصور میشود، هدف ما پیادهکردن احکام اسلامی در جهان فقر و گرسنگی است»؛ از این رو رسیدگی به تهیدستان یکی از اهداف غایی ما محسوب میشود. مسجد محل اتکا و امید مستضعفان است.
وی به بخشی دیگر از فرمایش امام راحل که فرمودند: «تا شرک و کفر هست مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم، ما برسر شهر و مملکت با کسی دعوا نداریم، تصمیم داریم پرچم «لااله الاالله» را بر فراز قلل رفیع بزرگواری و کرامت به اهتزاز درآوریم» استناد کرد و افزود: برای تحقق این مهم باید از محله و شهر خود آغاز کنیم. اقامه حق هدف توحیدی ما است و برای رسیدن به این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
قمی ادامه داد: رفع گرفتاری از مستضعفان بخشی از وظایف ما است، امروز با شرک و کفر درگیریم و تبلیغات اسلامی و شکلگیری قوای رزمندگان اسلام برای سرکوبی جبهه کفر و شرک از مساجد آغاز شد. مساجد را برای تبلیغ اسلام، حرکت اسلامی، قطع ایادی شرک و کفر و تأیید مستضعفان در برابر مستکبران استوار پایگاه قرار خواهیم داد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان گفت: مسجد باید پایگاه تحقق جهاد تبیین باشد. مسجدیها تبیین حق و حقیقت را پایه و اساس کار خود بدانند. در گام دوم مسجد پایگاه جهانی اندیشه توحیدی در جهان بشری خواهد بود و به همین منظور بیش از پیش مسجد را جدی خواهیم گرفت. ضروری است تمام همت خود را به کار خواهیم گرفت تا کلمه حق در مقابل باطل در مسجد و از سوی مسجدیها تبیین و از سبد وظایف ما حذف نشود.
انتهای پیام