صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۹۵۰۴
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۹
رئیس جمهور خواستار شد:

توجه و تأکید بر تعامل و همکاری قوای سه گانه و همه نهادهای کشور در جهت استمرار تلاش‌ها برای برطرف کردن مشکلات معیشتی مردم و تأمین رفاه جامعه نیز از جمله محورهای مهم جلسه امروز سران قوا بود.

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای و محمدباقر قالیباف، رؤسای قوای سه‌گانه در نشست عصر امروز سران قوا که به میزبانی رئیس جمهور در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، درباره مهم‌ترین موضوعات و مسایل کشور با محوریت هماهنگی و تعامل هر چه بیشتر قوا تبادل نظر کردند.

بر اساس این گزارش، سران قوا در این نشست، بر هماهنگی و تعامل حداکثری همه ارکان کشور برای تثبیت و تسریع روند بازسازی و ارتقای اقتصاد ملی تأکید کردند.

تأکید بر رسیدگی به گزارش‌های تحقیق و تفحص مجلس در قوه قضاییه یکی از محورهای مطرح شده در این نشست بود.

همچنین توجه و تأکید بر تعامل و همکاری قوای سه گانه و همه نهادهای کشور در جهت استمرار تلاش‌ها برای برطرف کردن مشکلات معیشتی مردم و تأمین رفاه جامعه نیز از دیگر محورهای مهم این جلسه بود.

در این جلسه همچنین بر همکاری قوا در زمینه فراهم شدن تسهیلات لازم و تمهیدات مناسب در جهت جذب و هدایت سرمایه‌های داخلی و بخش خصوصی به سمت تولید تأکید شد.

انتهای پیام