صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۲۹۶۴
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۷

فرمانده انتظامی خوزستان گفت: از آغاز اعزام زوار تاکنون بالغ بر ۱۱۵ هزار نفر زائر عازم کشورعراق شده‌اند.

به گزارش ایکنا از خوزستان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سید محمد صالحی، فرمانده انتظامی خوزستان امروز شنبه 12 شهریور در حاشیه بازدید از پایانه مرزی شلمچه اظهار کرد: خداوند را شاکر هستیم امسال بار دیگر این توفیق نصیب مجموعه انتظامی شد که خادم زوار آقا اباعبدالله الحسین(ع) در دو مرز شلمچه و چذابه باشند.

وی افزود: طبق بررسی‌های آماری از آغاز اعزام زوار تاکنون در مجموع ۲۰۰ هزار نفر زائر ایرانی از دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه وارد و خارج شده‌اند. 

فرمانده انتظامی استان خوزستان ادامه داد: از آغاز اعزام تاکنون بالغ بر ۱۱۵ هزار نفر از مرزهای شلمچه و چذابه خارج شده‌اند و به کشور عراق عزیمت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در پایانه مرزی شلمچه ۴۸ گیت و در پایانه مرزی چذابه ۲۶ گیت گذرنامه فعال داریم که آماده ارائه خدمات به زائران امام حسین(ع) هستند، گفت: با توجه به وقفه دو ساله اعزام زوار به کربلای معلی و برآوردها و پیش‌بینی‌های صورت گرفته در دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه ۷۴ گیت فعال هستند که نسبت به سال گذشته افزایش یافته‌اند.

سردار صالحی افزود: با توجه به حجم زیاد مراجعه‌کنندگان به ادارات گذرنامه در سطح استان، مجموعه انتظامی برای تسهیل و تسریع کار زوار یک واحد تمدید گذرنامه در مرکز پلیس گذرنامه استان راه‌اندازی کرد و کسانی که گذرنامه آن‌ها از سال ۹۱ به بعد بوده و مخدوش نباشد برای شش ماه و یکبار خروج از مرز تمدید می‌کند.

فرمانده انتظامی خوزستان با تاکید بر اینکه امکان تمدید گذرنامه در مرزها فراهم نیست، افزود: صرفاً تمدید گذرنامه در پلیس گذرنامه مرکز استان که به صورت روزانه از ساعت ۴ بامداد تا ۲۳ آماده ارائه خدمات به زوار عزیز و هم استانی‌های خوب خوزستان هستند. 

انتهای پیام