صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۳۳۴۶
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به تلاش دشمنان برای هویت‌زدایی از جوانان، گفت: تعلیم و تربیت اسلامی با گسترش علوم قرآنی امکان‌پذیر است.

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان، ۱۳ شهریورماه در دیدار با عوامل برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فرهنگیان کشور با تقدیر از زحمات آنان، اظهار کرد: انقلاب اسلامی یک انقلاب دینی و قرآنی بوده و خواهد بود.

وی خاستگاه و ریشه انقلاب را مسائل قرآنی دانست و گفت: بیش از 40 سال است که انقلاب در مقابل ظالمان ایستاده و پنجه در پنجه زورگویان عالم انداخته است؛ چراکه ایستادگی در برابر ظلم برگرفته از آموزه‌های قرآنی است.

شاهرخی با اشاره به اینکه با استناد به آیات و روایات غیرمسلمانان نمی‌توانند سرنوشت مسلمانان را تعیین کنند، ادامه داد: مخالفت‌های دشمنان به سبب پایبندی انقلاب به قرآن است؛ دشمن از صلح‌آمیز بودن فعالیت هسته‌ای و از حقوق بشر ما اطلاع دارند و خودشان داعش را ایجاد می‌کنند، تروریست تربیت می‌کنند، بعد ما را به تروریست بودن متهم می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر اینکه تعلیم و تربیت اسلامی از فرهنگ دینی ناشی می‌شود و در نظام جمهوری اسلامی ایران موضوعیت دارد، تصریح کرد: سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش در راستای تعلیم و تربیت اسلامی است که بخشی از آن نیز توسط دانشگاه فرهنگیان ایجاد می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگیان و معلمان باید مأموریت خود را در سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش بدانند و برای تحقق آن برنامه‌ریزی کنند، ادامه داد: اگر تعلیم و تربیت اسلامی نباشد بین ما و متعلمین فاصله می‌افتد و دشمن این فاصله را پر می‌کند.

شاهرخی با یادآوری اینکه دشمن به‌دنبال هویت‌زدایی از جوانان کشور است و در این راستا از جنگ نرم فرهنگی استفاده می‌کند، تصریح کرد: مبانی تعلیم و تربیت اسلامی برگرفته از قرآن است و قرآن به راه‌هایی که پایدارترین است و در آن خللی وارد نیست هدایت می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به اینکه در مسائل اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و آموزشی بهترین شیوه‌ها در قرآن ارائه شده است، ادامه داد: برای انس با قرآن جلسات تلاوت، تدبر، مفاهیم و تفسیر را گسترش دهیم، چراکه مقام معظم رهبری می‌فرماید ما نیازمند هشت میلیون جوان مؤمن، انقلابی، اخلاق‌مدار و عدالت‌خواه هستیم و تربیت این جوانان با قرآن محقق می‌شود.

وی با اشاره به اینکه به هر میزان به قرآن عمل کردیم موفق بودیم و به آرمان‌ها نزدیک شدیم، تصریح کرد: برخی کشورهای اسلامی در برابر زورگویان تسلیم هستند و سرمایه آنان به تاراج می‌رود، اما ایران اسلامی هرگز تسلیم زورگویان نشد و امروز در اوج اقتدار است.

شاهرخی با تقدیر از عوامل برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فرهنگیان کشور، گفت: تلاش‌های برگزاری جشنواره‌ها در راستای آشنایی معرفت و عمل به قرآن است و تعلیم و تربیت اسلامی با گسترش علوم قرآنی امکان‌پذیر است.

انتهای پیام