وی با تأکید بر اینکه غم نان موجب دوری حافظان قرآن از این فضا شده است، افزود: بهدلیل عدم وجود هماهنگی و حمایتهای لازم، حافظان و فعالان قرآنی با مشکلات زیادی برای شرکت در مسابقات مواجه هستند؛ بهعنوان مثال یک حافظ قرآن اگر بخواهد در یک مسابقه شرکت کند باید از محل کار خود مرخصی بگیرد و از طرفی هم اگر به سرکار نرود خودش و خانوادهاش با مشکلات معیشتی روبهرو خواهند شد.
نفر اول رشته حفظ کل قرآن در مرحله استانی چهلوپنچمین دوره مسابقات قرآن اوقاف البرز همچنین جوایز مسابقات استانی را ناعادلانه دانست و تصریح کرد: میزان جوایز مسابقات استانی نسبت به مسابقات کشوری و بینالمللی بسیار اندک است. جوایز مسابقات بینالمللی حدود 160 میلیون تومان و مسابقات کشوری حدود 30 میلیون تومان است، در حالی که جایزه مسابقات استانی فقط 350 هزار تومان است و این مبلغ برای کسی که عمر خود را برای حفظ کلام خدا قرار داده بسیار مناسب نیست.
وی با بیان اینکه حفظ قرآن کار بسیار دشواری است، ادامه داد: باعث تأسف است که قاریان و حافظان قرآن مهجور ماندهاند و هیچکس در جامعه آنها را نمیشناسد؛ درست است که حفظ قرآن کاری معنوی است، اما برای فردی که عمر و وقت خود را به پای حفظ قرآن میگذارد باید امتیازاتی درنظر گرفته شود تا در امور معیشتی خود دچار مشکل نشود و مسئولان مربوطه باید نسبت به شرایط بد فعالان قرآنی پاسخگو باشند.
چاقمی توضیح داد: حافظان قرآنی بسیار مظلوم واقع شدهاند و حتی به محافل قرآنی هم کمتر دعوت میشوند؛ در حالی که مسئولان باید حافظان قرآن را بهعنوان یک صنف بپذیرند، زحمات آنان را ببینند و به آنان اهمیت دهند.
انتهای پیام