صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۵۲۱۹
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷

مدیر فرودگاه بین‌المللی شهدای شاهرود از انجام اولین پرواز خارجی سال ۱۴۰۱ این فرودگاه به مقصد نجف اشرف و با ظرفیت ۱۰۲ مسافر خبر داد.

به گزارش ایکنا از سمنان، بهرام کوزه‌چی نسالیان، مدیر فرودگاه بین‌المللی شاهرود، عصر روز گذشته، 21 شهریور، در جمع خبرنگاران، با اشاره به انجام پرواز شاهرود- نجف از فرودگاه بین‌المللی شهدای شاهرود گفت: با تلاش‌های صورت گرفته دو پرواز از فرودگاه بین‌المللی شاهرود به نجف اشرف ویژه مسافران و زائران اربعین برقرار شد.

وی یکی از این پروازها امروز با هواپیمای فوکر ۱۰۰ و دومین پرواز فردا با هواپیمای دیگری صورت خواهد گرفت، متذکر شد: قیمت بلیت هواپیمای شاهرود به نجف کاملاً طبق نرخ مصوب دولتی است.

مدیر فرودگاه بین‌المللی شاهرود ادامه داد:  ۱۰۲ نفر از زائران 21 شهریور به نجف اعزام شدند که در این راستا با استقبالی که امروز شاهد هستیم امیدواریم که در ماه حداقل دو مورد را شاهد باشیم.

کوزه‌چی در پایان گفت: تمام زیرساخت‌ها برای برقراری پروازهای داخلی و خارجی در فرودگاه بین‌المللی شهدای شاهرود مهیاست و تنها باید استقبال مسافران را شاهد باشیم تا بتوانیم پروازها را به صورت برنامه‌ای انجام دهیم.

انتهای پیام