صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۵۳۴۶
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲

رئیس‌ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویانی که به صورت گروهی به اماکن مقدسه اعزام شده‌اند با تایید دانشگاه تا سه میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کنند.

به گزارش ایکنا، مسعود گنجی، رئیس‌ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، 22 شهریورماه، در حاشیه افتتاح پروژه‌های آموزشی و عمرانی دانشگاه‌های خراسان شمالی که با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دانشجویانی که به صورت گروهی به اماکن مقدسه اعزام شده‌اند با تأیید دانشگاه تا 3 میلیون تومان وام دریافت می‌کنند، اظهار کرد: ۷۳۲ میلیارد تومان تسهیلات در ترم اول و ۶۷۶ میلیارد تومان در ترم دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ به دانشجویان گروه هدف پرداخت شد.

وی با اشاره به فضاهای خوابگاه‌های دانشجویی بیان کرد: تنها ۳۷ درصد دانشجویان از فضای خوابگاهی بهره‌مند هستند که با اقدامات انجام شده برای سال تحصیلی جدید این شاخص به حدود ۵۰ درصد می‌رسد.

رئیس‌ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای سال تحصیلی جدید وام ودیعه برای دانشجویان تعریف شده است که با این شرایط استقرار دانشجویان را در فضاهای خوابگاهی به ۵۰ درصد می‌رساند.

گنجی افزود: دولت سیزدهم توجه خاصی به بحث خوابگاه‌های دانشجویی به ویژه ساخت خوابگاه متأهلی دارد و ساخت ۱۰۰ هزار واحد خوابگاه متأهلی در دستور کار قرار دارد.

رئیس‌ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: ۸۰۰ میلیارد تومان وام دانشجویی نیز برای سال تحصیلی پیشرو هدف‌گذاری شده است.

انتهای پیام