صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۶۱۷۳
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۶

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال‌وبختیاری گفت: ثبت‌نام از مؤسسات قرآنی تحت پوشش فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان جهت اجرای دوره تربیت مربی طرح آموزش نوین قرآن کریم موسوم به «طرح بشری» تا ۳۱ شهریورماه ادامه دارد.

علی امینی‌، رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به برگزاری دوره تربیت مربی طرح آموزش نوین قرآن کریم موسوم به «طرح بشری» به همت معاونت قرآن و عترت(ع) وزارت ارشاد در چهارمحال‌وبختیاری، اظهار کرد: فراخوان دعوت از مؤسسات قرآنی تحت پوشش فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان جهت اجرای این طرح ملی اعلام شده است و تا کنون 2 مؤسسه قرآنی نور شهرکرد و مصباح‌الهدی بن ثبت‌نام و اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی با ذکر اینکه ثبت‌نام از مؤسسات قرآنی تا ۳۱ شهریورماه ادامه دارد، افزود: مراکز علاقه‌مند برای اجرای دوره تربیت مربی طرح آموزش نوین قرآن کریم می‌توانند تا پایان هفته جاری آمادگی خود را اعلام کنند که پس از تعیین مؤسسات مجری و رسیدن تعداد متقاضیان به حدنصاب، اجرای این دوره با هماهنگی معاونت قرآن و عترت(ع) و اعزام استاد از سوی این معاونت در شهرکرد و دیگر شهرستان‌های دارای متقاضی برگزار خواهد شد.

امینی با تصریح اینکه طرح بشری در طی یک دوره پنج روزه برگزار می‌شود، بیان کرد: این طرح در قالب یک دوره ۲۱ ساعته تعریف شده است که شامل ۱۴ ساعت دوره آموزشی و هفت ساعت آزمون عملی است. عموم علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این طرح قرآنی می‌توانند به سامانه جامع مدیریت امور قرآنی حمد به نشانی https://qia.ir مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کنند.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در خصوص اهداف طرح بشری، تصریح کرد: آموزش قرآن به سبک پیامبر(ص)، آکادمیک ساختن آموزش قرآن، استاندارد کردن محتوا و مطالب آموزشی، جلوگیری از اتلاف زمان آموزشی، آموزش قابل درک برای همه‌ اقشار جامعه، پرورش افراد با سطح علمی و  آموزشی بالا جهت فعالیت در امور قرآنی و ساده‌سازی آموزش قرائت از جمله اهداف این طرح اعلام شده است.

امینی تأکید کرد: هدف اصلی این طرح سر و سامان بخشیدن به امر قرائت قرآن بر اساس استانداردهای بین‌المللی اسلامی و هدایت و قرار دادن آن در مسیر صحیح و پذیرفته شده توسط علمای این علم در جهان از صدر اسلام تا کنون است.

وی گفت: با اجرای این طرح تلاش می‌شود که امر مهم قرائت قرآن از یک فعالیت حاشیه‌ای که در گوشه مساجد و منازل تدریس می‌شود و گاهی هیچ پایه و اساس آکادمیک ندارد و دست‌اندرکاران آن مورد ارزشیابی علمی قرار نمی‌گیرند، خارج شده و به استانداردها نزدیک شود.

انتهای پیام