صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۷۶۹۵
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۳

استاندار لرستان با بیان اینکه دانش‌آموزان چشم و چراغ و آینده‌سازان جامعه هستند، گفت: دانش‌آموزان باید در مسیر آموزش و یادگیری قرار بگیرند تا بتوانند برای آینده کشور فرد مفیدی باشند.

به گزارش ایکنا از لرستان، فرهاد زیویار، استاندار لرستان امروز، دوم مهر در مراسم نواختن زنگ «مهر و مقاومت» که در هنرستان امیرکبیر خرم‌آباد برگزار شد، با تبریک آغاز سال‌تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: ما وارث نعمت جمهوری اسلامی ایران هستیم و خون‌های زیادی ریخته شده تا به این مرحله رسیدیم و در مقابل استکبار ایستادیم.

وی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی متعلق به یک نسل و دو نسل نیست بلکه برای تشکیل آن خون‌های زیادی ریخته شده است، اضافه کرد: اغتشاشگران و هنجارشکنان راه به جایی نمی‌برند.

استاندار لرستان با بیان اینکه مردمی که در مقابل رژیم بعثی تا دندان مسلح عراق ایستادند در مقابل هنجارشکنان و اغتشاشگران نیز می‌ایستند و درنگ نمی‌کنند و کوتاه نمی‌آیند، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران امروز در شرایطی قرار دارد که نظام مترقی دنیا خودش را مقابل آن می‌بیند و ملت‌های آزاده در کنار ما هستند، این انقلاب را  نمی‌توانند به راحتی و با تخریب، شعار و شکستن شیشه از ملت بگیرند چرا که انقلاب متعلق به ملت است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دانش‌آموزان چشم و چراغ جامعه هستند، اضافه کرد: دانش‌آموزان باید در مسیر آموزش و یادگیری قرار بگیرند تا بتوانند برای آینده کشور فرد مفیدی باشند.

زیویار با بیان اینکه مسیر آموختن و دانش درکی به دانش‌آموزان داده که با قبل متفاوت است، افزود: درک ما از انقلاب، امکانات و علمی که کسب شده با نسل قبل قابل مقایسه نیست.

وی نظام تعلیم و تربیت را سه ضلع معلم، دانش‌آموز و خانواده برشمرد و با بیان اینکه اگر این اضلاع باهم هماهنگ باشند موفقیت حاصل خواهد شد، اظهار کرد: معلمان در عرصه تعلیم و تربیت از شمع وجودشان برای پرورش آینده‌سازان استفاده کنند.

در این مراسم از سه خانواده شهید تجلیل شد.

 

 

انتهای پیام