وی ادامه داد: اتحادیههای قرآنی مؤسسات غیر انتفاعی مردمی مستقلی هستند که به دلیل سازماندهی، نظمبخشی، ایجاد وحدت رویه و حمایت و پشتیبانی از مؤسسات و تشکلهای مردم نهاد و برای مطالبهگری از نهادهای حاکمیتی تشکیل شدهاند.
رحمانی تاکید کرد: اتحادیههای تشکلهای قرآنی نماینده بخش مردمی هستند تا بتوانند درخواستهای مردمی از حاکمیت را دستهبندی و ارائه کنند تا برای اجرای این برنامهها اقدامات و حمایتهای لازم به انجام برسد.
وی با اشاره به مشکلات موسسات قرآنی گفت: مهمترین مسئله کلان در حوزه موسسات قرآنی انجام حمایتهای مطلوب دستگاههای اجرایی از آنهاست.
مدرس گردهمایی مدیران عامل تشکلهای قرآنی کشور در شیراز افزود: مؤسسات قرآنی به اتحادیهها در واقع وکالت دادهاند که سیاستهای موسسات را به مرحله اجرا درآورند.
در این گردهمایی، مدیران عامل تشکلهای قرآنی کشور به بیانات نقطه نظرات خود برای گسترش زمینههای فعالیتهای قرآنی در سراسر کشور پرداختند که از جمله آنها میتوان به ارائه برنامههای سیاستی به دستگاههای اجرایی با محوریت فعالیتهای قرآنی، برجسته کردن تکالیف اتحادیهها، دیده شدن جایگاه اتحادیههای تشکلهای قرآنی، دیده شدن اتحادیههای تشکلهای قرآنی به عنوان انجمنهای صنفی و ... اشاره کرد.
انتهای پیام