صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۹۱۱۱
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲

روابط عمومی سپاه قدس گیلان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سه نفر از عوامل هتک حرمت به یک بانوی محجبه در شهر رشت شناسایی و بازداشت شدند.

به گزارش ایکنا از گیلان به نقل از روابط عمومی و تبلیغات سپاه قدس گیلان، سازمان اطلاعات سپاه استان گیلان با صدور اطلاعیه‌ای از شناسایی و بازداشت سه نفر از عوامل ضرب و شتم و هتک حرمت به یک بانوی محجبه در پارک ملت رشت خبر داد. در این اطلاعیه آمده است:

در پی هتک حرمت و ضرب و شتم یک بانوی محجبه در پارک ملت شهر رشت، سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان گیلان سه نفر از عوامل غیر بومی و بومی این اتفاق ناخوشایند را شناسایی و دستگیر نمود.

سربازان گمنام امام زمان(عج) به محض آگاهی از هتک حرمت به یک بانوی محجبه توسط دو زن غیر بومی و یک مرد اهل شهر رشت که ضمن ضرب و شتم سعی در برداشتن چادر از سر این بانو را داشتند، اقدامات شناسایی عوامل این حادثه را آغاز و در سریعترین زمان ممکن متهمان دستگیر شدند.

مردم غیور گیلان می‌توانند هر گونه موارد مشکوک را از طریق تماس با شماره ۱۱۴ (ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه) اطلاع رسانی نمایند.

انتهای پیام