صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۹۱۸۸
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با تأکید بر لزوم گسترش فرهنگ مهدویت در جامعه گفت: مدیریت فعالیت‌های مهدوی به مردم واگذار شود.

به گزارش ایکنا از لرستان، مجید منعمی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، امروز، 10 مهر در جلسه شورای سیاستگذاری، هماهنگی و پشتیبانی فعالیت‌های مهدوی استان لرستان اظهار کرد: فرهنگ مهدویت باید هر چه بیشتر وارد ابعاد مختلف زندگی‌ مردم شود.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های مسئله مهدویت نباید دولتی شود بلکه باید مدیریت آن به مردم واگذار شود، ادامه داد: در خصوص اربعین نیز مقام معظم رهبری بر لزوم مردمی بودن و مردمی ماندن فعالیت‌ها تأکید دارند.

منعمی با تأکید بر اینکه مهدویت یک جریان است که از یک نقطه آغاز و به ظهور منجی عالم بشریت ختم می‌شود، گفت: ادارات و دستگاه‌ها نیز باید بستر فعالیت‌های مهدوی را فراهم کرده و جدی‌تر پای مباحث مهدوی بیایند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با تأکید بر لزوم توجه بیشتر دستگاه‌هایی مانند آموزش و پرورش به مباحث مهدوی، گفت: دشمنان به‌دنبال القای شبهات در خصوص مهدویت هستند که در راستای پاسخ‌گویی به این شبهات رسانه‌ها نقش مؤثری دارند.

انتهای پیام