صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۹۲۱۳
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷

مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به نقش تربیتی نماز در میان دانش‌آموزان گفت: بهترین تربیت اقامه نماز است و در سایه این فریضه الهی است که انسان مؤثر برای دین و جامعه تربیت می‌شود.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، محمد خلیل عسکری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس، امروز، 10 مهرماه در آیین افتتاح مدارس خیرساز حاج ذوالفقار و بی‌بی سلطان جهانگیر در شهرستان زرقان گفت: از این فرصتی که خداوند در اختیار معلمان گذاشته شده است باید در مسیر تربیت دانش‌ آموزان استفاده شود.

وی با اشاره به نقش تربیتی نماز در میان دانش‌آموزان تصریح کرد: بهترین تربیت اقامه نماز است و در سایه این فریضه الهی است که انسان مؤثر برای دین و جامعه تربیت می‌شود.

عسکری اظهار کرد: خیرین امروز مدرسه‌ساز در زرقان نام آموزشگاه‌هایی را که ساخته‌اند به نام پدر و مادر خویش قرار دادند و این نقش مهم تربیتی خانواده را می‌رساند.

مدیرکل آموزش و‌پرورش استان فارس در پایان بر اهمیت توجه به نقش خانواده نیز تأکید و بیان کرد: نقش پدر و مادر در تربیت عبد صالح و در مسیر حیات طیبه بسیار مهم است.

یادآور می‌شود، این دو آموزشگاه هرکدام در زمینی به مساحت ۲هزار متر مربع و دارای ۶کلاس درس است که در مجموع با اعتباری بالغ بر ۱۵۰میلیارد ریال و با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز برادران جهانگیر و اداره‌کل نوسازی مدارس فارس و در مدت ۱۵ ماه احداث شده است.

انتهای پیام