صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۹۳۱۴
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۷

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه گفت: ۲۲ سری جهیزیه شامل ۹ قلم کالای اساسی به ارزش ۵۵۰ میلیون تومان به نوعروسان مددجو در این شهرستان اهدا شد.

سرهنگ قهرمان عیوضلو، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌غربی اظهار کرد: 22 سری کمک جهیزیه در قالب رزمایش کمک‌های مومنانه به نوعروسان در ارومیه اهدا شد که ارزش این جهیزیه‌ها بیش از 550 میلیون تومان است.

وی با اشاره به کالاهای اهدایی افزود: این کمک جهیزیه شامل 9 قلم کالای اساسی لوازم منزل مانند یک تخته فرش، یخچال، جاروبرقی، اجاق گاز و دیگر کالاهای لازم را شامل می‌شود.

سرهنگ عیوضلو بیان کرد: این تعداد سری جهیزیه از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) تامین شده است که به نوعروسان مددجو تقدیم می‌شود تا در امر ازدواج جوانان ما نیز گام مثبتی برداریم.

انتهای پیام