صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۱۹۷۷
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۶

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: در حال حاضر ۴ مدرسه کانکسی با جامعه آماری بالای ۱۰ دانش‌آموز جمع‌آوری شده و دانش آموزان جهت تحصیل به مدرسه جدید که توسط خیرین ساخته شده، منتقل شدند و مابقی مدارس کانکسی نیز تا پایان سال تحصیلی تعیین تکلیف خواهند شد.

به گزارش ایکنا از قزوین، نقی سیاهکالی مرادی، مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، در پنجمين جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین، که شنبه ۲۳ مهر برگزار شد؛ اظهار کرد: بر اساس مصوبات قبلی شورای آموزش و پرورش، مقرر شده تا پایان سال جاری تمام مدارس کانکسی که بالای ۱۰ دانش‌آموز دارند، در قزوین جمع‌آوری شوند که این موضوع در حال پیگیری است.

وی افزود: در حال حاضر ۴ مدرسه کانکسی با جامعه آماری بالای ۱۰ دانش‌آموز جمع‌آوری شده و دانش آموزان جهت تحصیل به مدرسه جدید که توسط خیرین ساخته شده، منتقل شدند و مابقی مدارس کانکسی نیز تا پایان سال تحصیلی تعیین تکلیف خواهند شد.

این مسئول گفت: از ۲۳ پروژه آموزشی در قزوین که ۹۰ درصد پیشرفت داشت تعداد ۱۵ پروژه کاملاً به پایان رسید و مابقی این پروژه‌ها در پایان مهر و اوایل آبان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: در استان قزوین بالغ‌بر ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو اعم از دانشجو معلم و مهارت‌آموز در هفت رشته تحصیلی مشغول به تحصیل هستند که با توجه به مجوزهای صادر شده از طرف شورای گسترش آموزش عالی، امکان جذب هزار دانشجوی دیگر در رشته‌های آموزشی مربوط به این ارگان در طی سال‌های آتی وجود دارد فلذا یکی از چالش‌های مهم پیش رو گسترش کمی و کیفی فضاهای آموزشی و سراهای دانشجویی است.

این مسئول تأکید کرد: محرومیت برخی از مناطق از جهت نداشتن مدرسه استاندارد، وجود برخی مدارس در بافت فرسوده در روستاها، شهرستان‌ها و ایجاد مدارس در مکان‌هایی که از تراکم جمعیتی بیشتری برخوردار هستند، نشان‌دهنده لزوم ایجاد فضای آموزشی جدید است که در این‌باره نیز برنامه‌ریزی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

سیاهکالی در پایان خاطرنشان کرد: باید ظرفیت دانشگاه فرهنگیان را افزایش دهیم تا تمامی معلمان از طریق این دانشگاه وارد آموزش پرورش شوند و به تربیت صحیح نوجوان آینده‌ساز بپردازند.

انتهای پیام