صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۳۰۵۸
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۹

شهردار شیراز با اشاره به خدمات شهرداری این کلان‌شهر در ابعاد گوناگون خدمات‌رسانی، برای گام نهادن شهرداری در گسترش زیرساخت‌های درمانی شیراز با همراهی خیرین اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی شهرداری شیراز، محمدحسن اسدی، شهردار شیراز امروز، 27 مهرماه در دیدار با هیئت‌ مدیره مجمع خیرین تأمین سلامت فارس با ابراز خرسندی از آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان یک هزار و ۴۰۰ تختخوابی حضرت محمد رسول‌الله(ص) اظهار کرد: این بیمارستان کارایی فراوانی در این کلان‌شهر، جنوب و کل کشور خواهد داشت.

وی با تصریح بر پیشرفت مراکز و جایگاه‌‌های درمانی در شیراز به وجود برخی زمین‌های شیراز با گستره محدود اشاره و بیان کرد: شهرداری با حفظ مالکیت خود، این زمین‌ها را با کاربری درمانی در اختیار خیرین قرار خواهد داد تا در این کلان‌شهر شاهد پیشرفت درمانگاه و کلینیک درمانی باشیم.

شهردار شیراز با اشاره به خدمات شهرداری این کلان‌شهر در ابعاد گوناگون خدمات‌رسانی، برای گام نهادن شهرداری در گسترش زیرساخت‌های درمانی شیراز با همراهی خیرین اعلام آمادگی کرد.

اسدی، آموزش همگانی و پیشگیری را به‌عنوان مؤلفه‌ای برجسته در پیشرفت گستره سلامت و شادابی عنوان و تصریح کرد: فرهنگ شهروندی باارزش‌ترین اصل مدیریت شهری در خدمت به مردم بوده و تلاش خود را برای این مهم انجام می‌دهیم؛ اگرچه شیراز و مردم این شهر حرم سوم اهل بیت(ع) در اخلاق، ادب و فرهنگ زبانزد هستند.

انتهای پیام