صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۳۰۷۳
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۴

چهار کتاب از مجموعه مقالات کنگره بین‌المللی راهکارهای گسترش غدیر و ترویج نهج‌البلاغه در ساری رونمایی شد.

به گزارش ایکنا از مازندران، چهار کتاب مجموعه مقالات کنگره بین المللی غدیر، 27 مهرماه در کنگره بین‌المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه رونمایی شد.

در این مراسم سید محمود حسینی‌پور، استاندار مازندران، آیت‌الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله کاظم صدیقی، رئیس بنیاد بین‌المللی غدیر و حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی، دبیر کنگره بین‌المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه حضور داشتند.

بنیاد بین‌المللی غدیر با انگیزه معرفی فرهنگ نورانی غدیر و مصحف شریف نهج‌البلاغه، نخستین کنگره بین‌المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و نهج‌البلاغه در جهان را با همکاری دفتر نماینده ولی فقیه، استانداری، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها، نهادها، مراکز علمی و فرهنگی استان مازندران برگزار کرده است.

از اهداف این کنگره می‌توان به آشنایی با فرهنگ غدیر به عنوان الگوی حکومتی برای جوامع انسانی، آشنایی با نهج‌البلاغه به عنوان گنجینه بیکران معارف اسلامی، گشودن افق‌های جدید با بهره‌گیری از سرچشمه‌های غدیر و نهج‌البلاغه، تأمین نیازهای ضروری جوامع انسانی از طریق گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه به عنوان کلید حل مشکلات عصر حاضر، مقابله علمی با بحران‌های مختلف فردی و اجتماعی حاکم بر جوامع انسانی از منظر نهج‌البلاغه، گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهضت نهج‌البلاغه خوانی در جهان اشاره کرد.

۳۰۲ مقاله به دبیرخانه این کنگره ارائه شد که با داوری‌های صورت‌گرفته بخشی از این مقالات در قالب پوستر و کتب چاپ شده است. مجموعه مقالات برگزیده این کنگره ۲۸ مقاله است.

در این کنگره علاوه بر روحانیون و شخصیت‌های دینی کشور، اندیشمندان ۱۰ کشور جهان به زبان‌های فرانسوی، انگلیسی و عربی مقالات خود را به دبیرخانه ارائه دادند.

۳۵۶ پژوهشگر در این آیین به صورت انفرادی و مشترک مقالات خود را ارائه دادند که ۵۱ درصد از آن اندیشمندان مرد و ۴۹ درصد اندیشمندان زن هستند.

این آیین با حضور ۳۰ نفر از اندیشمندان و متفکران اسلامی از کشورهای مختلف جهان در ساری مرکز مازندران برگزار شد.

انتهای پیام