صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۳۳۹۴
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵

امام جمعه باشت گفت: ۱۳ آبان‌ماه متفاوتی درپیش رو داریم، چراکه دشمن با دروغ و نیرنگ از ناآرامی‌های اخیر برای حضور کمرنگ مردم در راهپیمایی و برنامه‌های این ایام استفاده خواهد کرد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام امید گنجه‌ای، امام جمعه باشت امروز، 29 مهرماه در نماز جمعه این هفته باشت، اظهار کرد: نا آرامی‌های اخیرا در کشور موجب بیداری مؤمنان شد.در اغتشاشات اخیر بیشتر افرادی که در خیابان‌ها حضور داشتند در سن و سالی نبودند که از روی عناد کاری انجام دهند بلکه روحیه جستجوگری که در تمام انسان‌ها وجود دارد و در جوانان با شدت بیشتری وجود دارد باعث شد که در خیابان‌ها بیایند و برخی کار‌ها را انجام دهند.

وی با تاکید بر هوشیاری مسئولان و خانواده‌ها برای استفاده جوانان از فضای مجازی، افزود: مسئولان فضای مجازی باید در پهنای باند دقت و پیام رسان‌های داخلی را فعال و به‌روز کنند.

امام جمعه باشت با اشاره به مناسبت‌های این هفته از جمله ۴ آبان‌ماه، آغاز هفته پدافند غیر عامل، ادامه داد: پدافند غیرعامل کشور را در برابر تهدیدات نرم دشمن مصون می‌کند.

حجت‌الاسلام گنجه‌ای بیان کرد: ۱۳ آبان‌ماه متفاوتی درپیش رو داریم، چراکه دشمن با دروغ و نیرنگ از نا آرامی‌های اخیر برای حضور کمرنگ مردم در راهپیمایی و برنامه‌های این ایام استفاده خواهد کرد.

وی از مسئولان شهرداری و بنیاد شهید و امور ایثارگران خواست تابلو‌های شهدا در ورودی شهر را ترمیم کنند.

انتهای پیام